Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας με Κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς και το αθηνόραμα σάς προσκαλούν να απολαύσετε τα βραβευμένα μενού των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας, με έκπτωση!

Πάνω από 150 εστιατόρια, βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας σάς περιμένουν σε ένα μοναδικό δρώμενο υψηλής γαστρονομίας!

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια, από 15/09/23 έως 13/10/23, συμμετέχετε σε κλήρωση για γαστρονομικά 3ήμερα και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια.

winbank

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, κάντε αίτηση και αποκτήστε την άμεσα μέσω winbank, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια από 15/9/23 έως 13/10/23 για να συμμετέχετε στη μεγάλη κλήρωση:

  • 2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο ξενοδοχείο "King George", δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια “Tudor Hall” και “SENSE Restaurant” και άλλες εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
  • 30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο.

Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Κάθε online προπληρωμή από τις 15/09 στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia σας εξασφαλίζει 5 συμμετοχές!

Όροι συμμετοχής

Για τα βραβευμένα εστιατόρια, τα ειδικά μενού, τις τιμές τους, τις ημέρες που ισχύει η έκπτωση και τις οδηγίες κράτησης, ενημερωθείτε στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia