Χρησιμοποιήστε παντού τις κάρτες ΑΒ Plus Mastercard® από την Τράπεζα Πειραιώς και βγείτε κερδισμένοι κάθε φορά!

Kάρτες AB Plus Mastercard

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος δημιούργησαν τις κάρτες ΑΒ Plus Mastercard® και σας προσφέρουν ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης.

Οι κάρτες ΑΒ Plus Mastercard Credit και ΑΒ Plus Mastercard Debit συνδέονται με το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus και σας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιείτε όλες σας τις αγορές, ώστε να κερδίζετε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus ακόμη πιο γρήγορα!

Χρησιμοποιήστε παντού τις ΑΒ Plus Μastercard από την Τράπεζα Πειραιώς και βγείτε κερδισμένοι κάθε φορά!

Με τις κάρτες ΑΒ Plus Μastercard της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζετε επιπλέον πόντους ΑΒ Plus από όλες σας τις αγορές και ακόμη περισσότερους πόντους από τις αγορές σας στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι πόντοι που συγκεντρώνετε με τις ΑΒ Plus Μastercard της Τράπεζας Πειραιώς προστίθενται στους πόντους που συλλέγετε στο πρόγραμμα ΑΒ Plus. Κάθε φορά που συγκεντρώνετε 200 πόντους ΑΒ Plus κερδίζετε και μία επιταγή έκπτωσης AB Plus αξίας €6 από τα ΑΒ.
Επιπλέον, στις ΑΒ Plus Μastercard εκτυπώνεται το barcode AB Plus ώστε εντός των καταστημάτων ΑΒ να κερδίζετε όλους τους πόντους σας, με μία κάρτα!

Μάθετε περισσότερα για τις κάρτες ΑΒ Plus Mastercard:*Το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus είναι μια οικειοθελής παροχή της ΑΒ προς τους πελάτες της. Η ΑΒ μπορεί με βάση την εμπορική της πολιτική να καθορίζει τα προϊόντα που συμμετέχουν και τους πόντους που αποδίδουν με βάση την αξία τους.