Δόσεις όπου και όποτε εσύ θες με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Κάνε τις αγορές σου με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε όποια επιχείρηση θες, ακόμη και εκεί που δεν προσφέρονται δόσεις και επίλεξε έως 12 δόσεις μέσω winbank.

Η Τράπεζα Πειραιώς σού δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις κάθε σου πληρωμή σε δόσεις, με την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις».

winbank
Συνδέσου στη winbank και μετέτρεψε τις συναλλαγές σου έως και σε 12 δόσεις με την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
Mάθε περισσότερα

Χρησιμοποίησε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε κάθε σου συναλλαγή και αποπλήρωσε έως και σε 12 άτοκες δόσεις.

Η διαδικασία της μετατροπής των δόσεων γίνεται εύκολα, γρήγορα και online μέσω winbank web banking και winbank app.

Η υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»  προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.

H χρέωση ανά δόση ανέρχεται σε 0,30€ εκτός των περιπτώσεων που προσφέρονται ανέξοδα από την Τράπεζα, όπως αγορές καυσίμων ≥ €300 καθώς και πληρωμές βεβαιωμένων οφειλών δημοσίου/τελών κυκλοφορίας/τέλους υπαγωγής στη ρύθμιση αυθαιρέτων/ενιαίου ειδικού προστίμου ρύθμισης αυθαιρέτων & φυσικού αερίου, που έχουν εξοφληθεί εφάπαξ μέσω winbank.
Η διαδικασία για την μετατροπή σε δόσεις ολοκληρώνεται σε απλά βήματα.

Συνδέεσαι στη winbank με τους κωδικούς σου και επιλέγεις:

  • τις κινήσεις πιστωτικών καρτών ή την πιστωτική σου κάρτα
  • την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις», στις «Σχετικές Υπηρεσίες» (στο web)
  • τη συναλλαγή που επιθυμείς να μετατρέψεις σε δόσεις
  • το πλήθος των δόσεων

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις χρήση της υπηρεσίας είναι να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης winbank.