Εξυπηρέτηση - easypay POINT

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει δημιουργήσει τις πλέον καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις στην Ελληνική αγορά για να αυξήσει την επισκεψιμότητα, να ενισχύσει την κερδοφορία της επιχείρησή σας καθιστώντας την αυτόματα ως ένα σημείο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

Μέσω της υπηρεσίας easypay POINT σας προσφέρεται η δυνατότητα να παρέχετε υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών διαφόρων δικαιούχων Οργανισμών / Εταιριών στους πελάτες σας, με χρήση μετρητών ή καρτών VISA ή Mastercard (χρεωστική, πιστωτική, prepaid).

Η υπηρεσία easypay POINT εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληρωμές και δυνατότητες ώστε να αποτελούν πόλο έλξης στην επιχείρησή σας και να της εξασφαλίζουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία easypay PΟΙΝΤ;

Η Τράπεζα Πειραιώς σας παρέχει ότι είναι απαραίτητο για την λειτουργία της υπηρεσίας. Η δρομολόγηση και η ολοκλήρωση των συναλλαγών πραγματοποιείται μέσω του τεχνολογικού εξοπλισμού epay POS της Τράπεζας Πειραιώς εξοπλισμένης με αναγνώστη γραμμωτών κωδικών (barcode reader), στο σημείο εκτέλεσης συναλλαγών, για απευθείας επικοινωνία με τα κεντρικά συστήματα της Τράπεζας.

Έτσι, η πληρωμή λογαριασμού εκτελείται σε πραγματικό χρόνο (online) εύκολα και γρήγορα, εισπράττοντας το αντίτιμο του λογαριασμού μαζί με την προμήθεια της συναλλαγής σε μετρητά ή με χρήση καρτών VISA ή Mastercard (χρεωστική, πιστωτική, prepaid). Το αποδεικτικό εξόφλησης εκτυπώνεται την ίδια στιγμή και παραδίδεται στον πληρωτή, με την σιγουριά και την ασφάλεια που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Τι λογαριασμοί εξοφλούνται;

Ενδεικτικά εξοφλούνται λογαριασμοί:

  • Ενέργεια / Ρεύμα
  • Σταθερή & Κινητή τηλεφωνία
  • Internet & Συνδρομητική Τηλεόραση
  • Φυσικό Αέριο
  • Ύδρευση & Δήμοι
  • Οφειλές Υπουργείου Οικονομικών
  • Ασφάλειες

ενώ συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες πληρωμές.