Μακροχρόνια Μίσθωση Οχημάτων - Leasing

Η Avis αγοράζει, εσείς οδηγείτε

Oδηγήστε το όχημα που επιθυμείτε, χωρίς να διαθέσετε κάποιο ποσό για την αγορά του, πληρώνοντας ένα προσυμφωνημένο μηνιαίο μίσθωμα (περιλαμβάνει συντήρηση, επισκευές, μικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, οδική βοήθεια) και τα έξοδα καυσίμων.

Συμφωνείτε με την Avis τη διάρκεια χρήσης του (συνήθως 3-5 έτη) και στο τέλος της μίσθωσης έχετε την επιλογή να εξαγοράσετε το όχημα, να το αλλάξετε με ένα καινούργιο όχημα προχωρώντας σε νέα μίσθωση ή να ολοκληρώσετε τη μίσθωση. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελείστε από το χαμηλότερο κόστος χρήσης και απόκτησης του οχήματός σας.

Σε ποιους απευθύνεται

Η Μακροχρόνια Μίσθωση Οχημάτων – Leasing απευθύνεται σε:

 • Ελεύθερους Επαγγελματίες & Ατομικές Επιχειρήσεις
 • Ομόρρυθμες Εταιρείες
 • Ετερόρρυθμες Εταιρείες
 • ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ
 • Ιδιώτες

Ειδικές Προσφορές

Η Avis διαθέτει, επίσης, ειδικές προσφορές για συγκεκριμένα μοντέλα Ι.Χ. και επαγγελματικών αυτοκινήτων (έως 3,5 τόνους) σε ειδικές τιμές, αποκλειστικά για πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς:

 • Επαγγελματικό: FIAT Doblo Cargo 1.3 MJET Euro 6 A/C DIESEL με €197*/ μήνα.
  Το νέο Fiat Doblo Cargo, πρακτικό και λειτουργικό, δίνει τη λύση για κάθε επαγγελματική σας μετακίνηση.

* Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ και αφορά σε 60μηνη μίσθωση με 20.000 χλμ. το χρόνο. Απαιτείται Προκαταβολή €4.500 πλέον ΦΠΑ, η οποία λαμβάνεται ως πρώτο μίσθωμα. Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου εάν το αγοράζατε από την αντιπροσωπεία είναι €19.960.

 • Επιβατικό: ΤΟΥΟΤΑ Yaris 1.4 D4D Entry TSS Diesel με €147*/ μήνα
  To νέο Toyota Yaris, με νέους αποδοτικούς κινητήρες, προσφέρει άνετη, οικονομική και ποιοτική οδήγηση για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

* Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ και αφορά σε 48μηνη μίσθωση με 20.000 χλμ. το χρόνο. Απαιτείται Προκαταβολή €3.000 πλέον ΦΠΑ η οποία λαμβάνεται ως πρώτο μίσθωμα. Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου εάν το αγοράζατε από την αντιπροσωπεία είναι €15.040.

Σημ. Οι πιο πάνω τρέχουσες προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.