Εξ Αποστάσεως Εξυπηρέτηση Πελατών με Βιντεοκλήση

Η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ολοκληρωμένης εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης μέσω video κλήσης!

Έχοντας ως πρώτη μας προτεραιότητα την  ικανοποίηση των αναγκών σας από όπου και αν βρίσκεστε, δημιουργήσαμε για εσάς έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, ενημέρωσης και απόκτησης τραπεζικών προϊόντων. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να  αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και απλά το προϊόν* που θέλετε με ασφάλεια χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς


Ο καινοτόμος αυτός τρόπος εξυπηρέτησης, σας εξοικονομεί χρόνο για τις τραπεζικές σας εργασίες, τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα και με ασφάλεια, σαν να ήσαστε στην τράπεζα.

Μέσω του τραπεζικού σας συνεργάτη μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση για τις συναλλαγές σας, περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και να προχωρήσετε στην απόκτηση της υπηρεσίας* που σας ταιριάζει, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.


Πλεονεκτήματα

Με τη νέα υπηρεσία απολαμβάνετε:

  • Άμεση και εξατομικευμένη επικοινωνία με τον τραπεζικό σας συνεργάτη
  • Απόκτηση τραπεζικών προϊόντων απλά και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεστε (Τα προϊόντα που υποστηρίζονται την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι ασφαλιστικά και επενδυτικά)
  • Εξυπηρέτηση χωρίς να μεταβείτε σε κατάστημα
  • Συναλλαγές με απόλυτη ασφάλεια με αξιοποίηση της τεχνολογίας ψηφιακής υπογραφής


Τι απαιτείται να έχετε

  • Να έχετε ενεργούς κωδικούς στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.
  • Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν εδώ.
  • Να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή MS Teams στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή στο κινητό σας

Έτσι, με ένα click, ο Προσωπικός σας Συνεργάτης θα βρεθεί στην οθόνη σας και θα ολοκληρώσετε μαζί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή online με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη για να προγραμματίσετε την επόμενη συνάντησή σας μέσω της εφαρμογής MS Teams. Εάν δεν είστε ήδη Personal Banking πελάτης ενημερωθείτε εδώ


*Αφορά ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα


Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.