Πληρωμή Λογαριασμών μέσω της νέας εφαρμογής “winbank app”

Δείτε τις οδηγίες που ακολουθούν και εξοφλήστε εύκολα και γρήγορα τους καθημερινούς λογαριασμούς του νοικοκυριού σας. Δείτε επίσης πώς να πληρώνετε την πιστωτική σας κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά.

Πληρωμή Λογαριασμών με κωδικό πληρωμής RF μέσω της νέας εφαρμογής “winbank app”

Βήμα 1

Ολοκληρώνετε την είσοδό σας στη νέα εφαρμογή “winbank app” με quick login (4ψηφιο PIN ή δακτυλικό αποτύπωμα ή Face ID λειτουργεί στο νέο αpp) ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής σας.

Βήμα 2

Από την αρχική οθόνη επιλέγετε το κουμπί «Συναλλαγή».

Βήμα 3

Στη συνέχεια από το μενού «Πληρωμή Λογαριασμού» επιλέξτε «Ενιαία Συναλλαγή Πληρωμής».

Βήμα 4

Συμπληρώστε τον RF κωδικό πληρωμής ή σαρώστε τον QR κωδικό που βρίσκεται πάνω στον λογαριασμό.

Βήμα 5

Επιλέγετε τον λογαριασμό από τον οποίο θα γίνει η χρέωση της πληρωμής, καταχωρείτε το ποσό και τέλος τον χρόνο εκτέλεσης της πληρωμής*.
*Οι εντολές που καταχωρούνται μετά τις 18:00, θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Extra tip: Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την πληρωμή ως φιλική ονομασία για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση στις μελλοντικές πληρωμές των λογαριασμών.

Βήμα 6

Ελέγχετε τα στοιχεία της συναλλαγής και πατάτε «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ». Για την ολοκλήρωση της πληρωμής απαιτείται ταυτοποίηση με quick login (4ψηφιο PIN ή δακτυλικό αποτύπωμα ή Face ID).

Extra tip: Έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε το εικονίδιο «share icon» στην οθόνη ολοκλήρωσης της συναλλαγής και να επιλέξετε τον τρόπο (email, SMS , Viber, WhatsApp) με τον οποίο επιθυμείτε να στείλετε ή αποθηκεύσετε τα στοιχεία της συναλλαγής σας.

Πληρωμή λογαριασμών με κωδικό πληρωμής RF μέσω του νέου winbank mobile app - YouTube

Πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω της νέας εφαρμογής “winbank app”

Βήμα 1

Ολοκληρώνετε την είσοδό σας στη νέα εφαρμογή “winbank app” με quick login (4ψηφιο PIN ή δακτυλικό αποτύπωμα ή Face ID) ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής σας.

Βήμα 2

Από την αρχική οθόνη επιλέγετε το κουμπί «Συναλλαγή».

Βήμα 3

Στη συνέχεια από το μενού «Πληρωμή Λογαριασμού» επιλέξτε «Πιστωτικές κάρτες».

Βήμα 4

Στη συνέχεια επιλέγετε μία από τις κάρτες σας ή καταχωρίστε τον αριθμό πιστωτικής κάρτας στην οποία επιθυμείτε να μεταφέρετε χρήματα.

Βήμα 5

Επιλέγετε τον λογαριασμό από τον οποίο θα γίνει η χρέωση της πληρωμής. Στη συνέχεια επιλέγετε το ποσό που επιθυμείτε να καταβάλετε (οφειλόμενο ποσό τελευταίου statement, ελάχιστη καταβολή, τρέχον υπόλοιπο ή άλλο ποσό), καθώς και τον χρόνο εκτέλεσης της συναλλαγής.

Βήμα 6

Ελέγχετε τα στοιχεία της συναλλαγής και πατάτε «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ». Για την ολοκλήρωση της πληρωμής απαιτείται ταυτοποίηση με quick login (4ψηφιο PIN ή δακτυλικό αποτύπωμα ή Face ID).

Extra tip: Έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε το εικονίδιο «share icon» στην οθόνη ολοκλήρωσης της συναλλαγής και να επιλέξετε τον τρόπο (email, SMS, Viber, WhatsApp) με τον οποίο επιθυμείτε να στείλετε ή αποθηκεύσετε τα στοιχεία της συναλλαγής σας.