Ευκολία στις Καθημερινές Συναλλαγές

Επιλέξτε παρακάτω την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πώς να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής “winbank app”.Η ανανεωμένη εφαρμογή σας προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον για να ολοκληρώνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές, ανά πάσα στιγμή. Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις καθημερινές σας συναλλαγές, όπως πληρωμές λογαριασμών και καρτών, μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών σας ή σε λογαριασμούς τρίτων, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όλο το 24ωρο.

Αν έχετε περισσότερες απορίες εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα για τη νέα εφαρμογή “winbank app”

Υπόλοιπα & Κινήσεις

Δείτε πόσο εύκολο είναι να παρακολουθείτε το υπόλοιπο των λογαριασμών σας, τις κινήσεις του με τα καθημερινά σας έξοδα, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας, χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή “winbank app”.

Πληρωμές

Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές λογαριασμών και καρτών, γρήγορα και εύκολα, από όπου και αν βρίσκεστε, από τη νέα εφαρμογή “winbank app”.

Μεταφορές και εμβάσματα

Μάθετε να πραγματοποιείτε μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς σας ή σε λογαριασμούς τρίτων στην Τράπεζα Πειραιώς ή σε άλλες Τράπεζες, μέσω της νέας εφαρμογής “winbank app”.