Νέα winbank - Υπηρεσία Mobile & Web Banking

Οργάνωσε τα οικονομικά σου με τη νέα winbank

Η winbank άλλαξε και εμπλουτίστηκε με σύγχρονα εργαλεία οικονομικής διαχείρισης ώστε να σε βοηθάει να οργανώνεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Είτε προτιμάς για τις συναλλαγές σου το winbank web banking είτε το winbank mobile app, σου έχουμε τη λύση! Και οι δυο υπηρεσίες προσφέρουν λειτουργικότητες που σε βοηθούν να καταλαβαίνεις πού και πώς ξοδεύεις τα χρήματά σου, να παρακολουθείς καλύτερα τις δαπάνες σου, για να μπορείς να πετύχεις τους δικούς σου στόχους αποταμίευσής.

Γνωρίζω τις συναλλαγές μου

Με τη νέα winbank βλέπεις συγκεντρωτικά τις συναλλαγές από όλες τις κάρτες και τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Ανάλογα με τη φύση τους, οι συναλλαγές σου εντάσσονται αυτόματα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, ο λογαριασμός του ρεύματος εντάσσεται στην κατηγορία «Σπίτι» και την υποκατηγορία «Ενέργεια». Έτσι ξέρεις με ένα κλικ τι έχεις ξοδέψει και πού!


Ελέγχω τις δαπάνες μου

Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις δαπάνες σου γιατί τις βλέπεις τακτοποιημένες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Επιπλέον, μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς σου στόχους δαπανών, ορίζοντας ποσά που δεν θέλεις να υπερβείς ανά κατηγορία και υποκατηγορία δαπανών. Έτσι, ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεσαι σε σχέση με τους στόχους σου και μπορείς να εντοπίσεις πιθανούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων.


Πραγματοποιώ τους στόχους μου

Τώρα που τα οικονομικά σου είναι οργανωμένα και έχουν μπει σε τάξη, μπορείς να δημιουργήσεις μικρούς ή και πιο μεγάλους στόχους αποταμίευσης, να επιλέξεις με ποιον τρόπο θα αποταμιεύεις – με τακτικές καταβολές ή όποτε θέλεις εσύ - και να παρακολουθείς πολύ εύκολα την πορεία τους. Μην ξεχάσεις όμως ότι αποταμιεύοντας συστηματικά, θα πας και αυτό το ταξίδι που πάντα ήθελες!