Νέα winbank - Γνωρίζω τις Συναλλαγές μου

Οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στη winbank αποτυπώνονται στην κεντρική σελίδα, η οποία παρουσιάζει νέες ενότητες που σε βοηθούν να οργανώνεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

Στην ενότητα «Οι συναλλαγές μου», βλέπεις συγκεντρωμένες τις πρόσφατες συναλλαγές σου, από όλες τις κάρτες και τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.

Όπως θα δεις, κάθε συναλλαγή εντάσσεται πλέον αυτόματα σε μία κατηγορία και υποκατηγορία.

Επειδή εσύ ξέρεις τις συναλλαγές σου καλύτερα από όλους:

 • Μπορείς να αλλάξεις την κατηγορία μιας συναλλαγής.
 • Για παράδειγμα:

  Πληρώνεις τα αγγλικά του παιδιού σου με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμού τρίτου στην Τράπεζα Πειραιώς. Μπορείς να αλλάξεις την κατηγορία/υποκατηγορία της συναλλαγής αυτής από «Μετρητά» / «Μεταφορές» σε «Υποχρεώσεις» / «Εκπαίδευση». Μάλιστα, επειδή μπορεί να θέλεις όλες οι μεταφορές για την πληρωμή των αγγλικών να εντάσσονται αυτόματα στη συγκεκριμένη κατηγορία/υποκατηγορία, μπορείς να δημιουργήσεις κανόνα, τσεκάροντας το αντίστοιχο πεδίο.


 • Μπορείς να δημιουργήσεις νέες υποκατηγορίες.
 • Αν οι υφιστάμενες υποκατηγορίες δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου, μπορείς να δημιουργήσεις όσες επιπλέον χρειαστείς.

  Για παράδειγμα:

  Έστω ότι θέλεις να βλέπεις ξεχωριστά τις δαπάνες για τα μαθήματα χορού και τη μουσική του παιδιού. Μπορείς να δημιουργήσεις μια υποκατηγορία «Δραστηριότητες παιδιού» στην κατηγορία «Υποχρεώσεις».


 • Μπορείς να διαχωρίσεις μια συναλλαγή.
 • Για να περιγράψεις με μεγαλύτερη ακρίβεια κάποια δαπάνη, μπορείς να διαχωρίσεις το ποσό της σε 2 ή περισσότερες κατηγορίες και υποκατηγορίες.

  Για παράδειγμα:

  Έκανες ανάληψη 150€ για να πληρώσεις με μετρητά τα μαθήματα χορού του παιδιού και το ετήσιο check up σου.


 • Μπορείς να επιλέξεις ποια προϊόντα θα εμφανίζονται στις ενότητες «Οι συναλλαγές μου» και «Οι δαπάνες μου».
 • Έστω ότι είσαι συνδικαιούχος σε λογαριασμούς των γονιών σου και δεν θέλεις να βλέπεις τις συναλλαγές που γίνονται από αυτό το λογαριασμό. Πατώντας το γρανάζι πάνω δεξιά της οθόνης ανοίγει η «Ρύθμιση Προϊόντων Οικονομικής Διαχείρισης» από όπου μπορείς να επιλέξεις τα προϊόντα που επιθυμείς.