Νέα winbank - Ελέγχω τις Δαπάνες μου

Στην ενότητα «Οι δαπάνες μου», βλέπεις ανά κατηγορία τις δαπάνες σου για τον τρέχοντα μήνα και επιλέγοντας οποιαδήποτε κατηγορία βλέπεις τις σχετικές υποκατηγορίες με τα αντίστοιχα ποσά δαπανών.

 • Μπορείς να δεις τις δαπάνες των προηγούμενων μηνών.
 • Πατώντας «Ιστορικό Δαπανών», βλέπεις και την ανάλυση των δαπανών σου για τους προηγούμενους μήνες, και συνολικά, και ανά κατηγορία/ υποκατηγορία δαπανών.

  Πατώντας πάνω σε κάποια υποκατηγορία, βλέπεις και τις συναλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτήν.


 • Μπορείς να δημιουργήσεις στόχους δαπανών.
 • Με την ενεργοποίηση των στόχων δαπανών, η winbank θα σου προτείνει αυτόματα έναν στόχο δαπανών για κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τα έξοδά σου τους τελευταίους 12 μήνες.

  Φυσικά και μπορείς να τροποποιήσεις τα ποσά που σου προτείνει η winbank και να ορίζεις για κάθε κατηγορία δαπανών ποσά που δεν θα ήθελες να υπερβείς. Με αυτό τον τρόπο, αφενός θα παρακολουθείς καλύτερα τις δαπάνες σου και αφετέρου, θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς δαπάνες ενδεχομένως θα μπορούσες να περιορίσεις, αλλάζοντας λίγο τις συνήθειες σου.

  Για παράδειγμα:

  - Αν παίρνεις καφέ από το σπίτι σου αντί να παραγγέλνεις απ’έξω, μερικές τουλάχιστον ημέρες μέσα στο μήνα, θα αντιληφθείς ότι σε αυτή την κατηγορία δαπανών, ίσως να μπορούσες να κάνεις οικονομία.

  - Αντίστοιχα, αν ξεκινήσεις να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ με λίστα, ενδεχομένως αυτό να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα.

  Αν σε κάποια κατηγορία ή υποκατηγορία δαπανών υπερβείς το μηνιαίο στόχο δαπανών, θα εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα.

  Αν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις ποια προϊόντα συμμετέχουν στις ενότητες «Οι συναλλαγές μου και «Οι δαπάνες μου» από τη «Ρύθμιση Προϊόντων Οικονομικής Διαχείρισης» που ανοίγει πατώντας το γρανάζι πάνω δεξιά στην κεντρική οθόνη.

  Τώρα που ξέρεις πώς να παρακολουθείς και να ελέγχεις τις δαπάνες σου, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα.