Κάνω την τουριστική μου επιχείρησή μου πιο ανταγωνιστική

Γνωρίστε τα εξειδικευμένα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας που προσφέρει αποκλειστικά η Τράπεζα Πειραιώς.

yellow business1, ένα πρόγραμμα  καθημερινής επιβράβευσης για τις Μικρές Επιχειρήσεις και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Γίνετε μέλος του yellow business για να κερδίζετε yellows και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές* από συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις, όπως:

Τώρα μπορείτε να αναβαθμίσετε ψηφιακά την επιχείρησή σας με την προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς σε συνεργασία με την Epsilon Net για τα μέλη του yellow business:

Πραγματοποιήστε τώρα την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης αποκτώντας τη Business Debit ή Business Credit Card της Τράπεζας Πειραιώς, και κερδίστε yellows με:

  • τις εταιρικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα,
  • τα επιχειρηματικά δάνεια,
  • το μισθοδοτικό πακέτο,
  • την υπηρεσία winbank web και winbank business mobile εφαρμογή.

Τα yellows που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα εξαργυρώνετε στους Συνεργάτες του Προγράμματος.


«Ψωνίζω στη γειτονιά», ένα πρόγραμμα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων με σύμμαχο την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Γίνετε μέλος του καινοτόμου προγράμματοςΨωνίζω στη Γειτονιά’ που στηρίζει δυναμικά τις μικρές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία κάθε γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή της επιχείρησής σας στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ γίνεστε μέλος μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας και απολαμβάνετε μια σειρά από προνόμια, χωρίς καμία επιβάρυνση, όπως:

  • Προβολή της επιχείρησής σας στα προωθητικά μέσα του προγράμματος και στο psonizostigeitonia.gr.
  • Για τα μέλη του yellow business, εκπτώσεις και προνόμια από συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις καθώς και δυνατότητα εξαργύρωσης yellows των Πελατών σας από το epay POS2.

Για να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι η επιχείρησή σας συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ παραλαμβάνετε υλικά σήμανσης της επιχείρησής σας.

Σημείωση : Στο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη γειτονιά» εντάσσονται οι επιχειρήσεις σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος και όποιες δύναται να ενταχθούν.

*Οι αποκλειστικές προσφορές είναι δυναμικές καθώς ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Προϋπόθεση για ένταξη στο yellow business, είναι η εγγραφή στο yellow και η κατοχή, σε περίπτωση Ατομικής Επιχείρησης ή Ελεύθερου Επαγγελματία, Business Credit ή Business Debit Card, ενώ σε περίπτωση εταιρείας / Νομικού Προσώπου, Business Debit Card.

2 Αφορά τα μηχανήματα αποδοχής καρτών (epay POS) και τα e- POS (epay Ecommerce) της Euronet Merchant Services («epay»). Η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζεται με το Ίδρυμα Πληρωμών EURONET MERCHANT SERVICES («epay») για την μέσω του δικτύου της διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών της epay, αναφορικά με την αποδοχή και εκκαθάριση πληρωμών μέσω καρτών που διενεργούνται σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360 ° είναι διαθέσιμο σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού.

Τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360° καθώς και ειδικές τιμολογήσεις, όπου αυτές υπάρχουν, δύναται να αναθεωρούνται κάθε 01/04 και 01/10 του εκάστοτε έτους.