Εξασφαλίζω την επιχείρησή μου

Ανακαλύψτε τις μοναδικές ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει η Πειραιώς Financial Holdings σε συνεργασία με κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρίες για εσάς που δραστηριοποιείστε στον τομέα του τουρισμού με σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης που απευθύνονται σε Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Εστιατόρια/Cafe, Τουριστικά Γραφεία, Καταστήματα Τουριστικών ειδών.

Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, υπάρχει η κατάλληλη λύση για να την καλύψουμε. Συγκεκριμένα:

  • My Business (Ασφάλιση Περιουσίας)


  • Πρόγραμμα σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, το οποίο εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιχείρησης σας με αποτελεσματική κάλυψη έναντι σημαντικών κινδύνων στους οποίους είναι εκτεθειμένη, όπως πυρκαγιά, σεισμό, καιρικά φαινόμενα, κλοπή.

  • My Business Liability (Αστική Ευθύνη Επαγγελματικού χώρου)


  • Πρόγραμμα σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, με το οποίο καλύπτεται η εκ του νόμου Επαγγελματική Αστική Ευθύνη σας και των υπαλλήλων σας, για ζημιές (Σωματικές βλάβες/Θάνατο ή/και Υλικές Ζημιές) που τυχόν προκληθούν σε Τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της τροφικής δηλητηρίασης, από τη χρήση και λειτουργία των χώρων και εγκαταστάσεων της Επιχείρησης.

  • Αστική Ευθύνη Tour Operator - Ταξιδιωτικού Πράκτορα


  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, το οποίο σας καλύπτει σε περίπτωση εσφαλμένων πράξεων ή παραλείψεων κατά τη νόμιμη άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, που μπορούν να ανατρέψουν την ομαλή διεξαγωγή ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

  • Άμεση Ιατρική Βοήθεια


  • Πρόγραμμα Προσωπικής Βοήθειας, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, που διασφαλίζει για τους πελάτες σας, την έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών της υγείας τους, λόγω ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας και προσφέρει συντονισμό, κάλυψη και ολοκλήρωση της υγειονομικής μεταφοράς τους.
Το ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360 ° είναι διαθέσιμο σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού.

Τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360° καθώς και ειδικές τιμολογήσεις, όπου αυτές υπάρχουν, δύναται να αναθεωρούνται κάθε 01/04 και 01/10 του εκάστοτε έτους.