Εξασφαλίζω την επιχείρησή μου

Η Πειραιώς Financial Holdings σε συνεργασία με κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρίες, δίνει μοναδικές ασφαλιστικές λύσεις για εσάς που δραστηριοποιείστε στον τομέα του τουρισμού, με σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης που απευθύνονται σε Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Εστιατόρια/Cafe, Τουριστικά Γραφεία, και Καταστήματα Τουριστικών ειδών.

Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.  • My Business (Ασφάλιση Περιουσίας)


  • Πρόγραμμα σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, το οποίο εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιχείρησής σας με αποτελεσματική κάλυψη έναντι των κινδύνων στους οποίους είναι εκτεθειμένη, όπως πυρκαγιά, σεισμό, καιρικά φαινόμενα, κλοπή.

  • My Business Liability (Αστική Ευθύνη Επαγγελματικού χώρου)


  • Πρόγραμμα σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, με το οποίο καλύπτεται η εκ του νόμου Επαγγελματική Αστική Ευθύνη σας και των υπαλλήλων σας, για ζημιές (Σωματικές βλάβες/Θάνατο ή/και Υλικές Ζημιές) που τυχόν προκληθούν σε Τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της τροφικής δηλητηρίασης, από τη χρήση και λειτουργία των χώρων και των εγκαταστάσεων της Επιχείρησης.

  • Αστική Ευθύνη Tour Operator - Ταξιδιωτικού Πράκτορα


  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες, το οποίο σας καλύπτει σε περίπτωση εσφαλμένων πράξεων ή παραλείψεων κατά τη νόμιμη άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, που μπορούν να ανατρέψουν την ομαλή διεξαγωγή ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.

  • My Auto (Ασφάλιση Οχήματος)


  • Πρόγραμμα σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, με το οποίο καλύπτεται το εταιρικό ή προσωπικό σας όχημα με μια σειρά από ουσιαστικές παροχές και έξυπνους συνδυασμούς καλύψεων έναντι κινδύνων στους οποίους είναι εκτεθειμένο, όπως, αστική ευθύνη, κλοπή, καιρικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια.
Το νέο ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360° είναι διαθέσιμο σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού.

Τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360° καθώς και ειδικές τιμολογήσεις, όπου αυτές υπάρχουν, δύναται να αναθεωρούνται κάθε 01/04 και 01/10 του εκάστοτε έτους.