Πράσινα Σημεία Εξυπηρέτησης

Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει πράσινα σημεία εξυπηρέτησης - σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου της, καθώς και 42 πράσινα καταστήματα, εξειδικευμένα σε θέματα Green Banking για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Στα πράσινα σημεία εξυπηρέτησης οι ειδικές γνώσεις και η εμπειρία μας είναι στη διάθεσή σας:

 • Σας προσφέρουμε τεκμηριωμένη ενημέρωση,με σαφήνεια και ευαισθησία
 • Μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας, που είναι απαραίτητη στο έργο σας
 • Σας καθοδηγούμε για τις πράσινες υπηρεσίες μας
Βρείτε το κοντινότερο πράσινο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς
Αναζητείστε το πράσινο σημείο στο κοντινότερο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Ενημέρωση

Πράσινες λύσεις

Μέσα από το Green Banking, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει πολλές επιλογές για κάθε πράσινη ανάγκη σας. Στα πράσινα σημεία εξυπηρέτησης θα βρείτε Συνεργάτες Green Banking με γνώση της πράσινης φιλοσοφίας και των λύσεων που τη στηρίζουν. Πείτε μας τις σκέψεις και τους στόχους σας για να βρούμε μαζί πώς θα τα υλοποιήσετε , αξιοποιώντας τα οφέλη της πράσινης λύσης που σας ταιριάζει:


 • Ενεργειακά σπίτια – ανέγερση κτηρίων και πράσινες επισκευές στο κέλυφός τους, όπως θερμομόνωση, κουφώματα με θερμοδιακοπή και low-e τζάμια.
 • Φωτοβολταϊκά συστήματα οικιακά ή πάρκα.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από πράσινες αγορές – εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, όπως αλλαγή καυστήρα ή λέβητα και γεωθερμικός κλιματισμός
 • Ενεργειακοί επιθεωρητές και χρηματοδότηση για άλλες σχετικές υπηρεσίες
 • Εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις υπόλοιπες πράσινες ανάγκες σας


Πράσινη επιχειρηματικότητα

Με τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό που διαθέτουμε στα πράσινα καταστήματα μπορείτε να έχετε μια άμεση, προσωπική, αναλυτική και εξειδικευμένη συζήτηση με τους Green Expert συμβούλους μας. Με αυτό τον τρόπο, σας βοηθάμε να αποκτήσετε μια τεκμηριωμένη εικόνα των επιλογών σας και να αξιολογήσετε την πιθανή απόδοση της επένδυσή σας. Κοινός στόχος μας είναι να στηρίξουμε την επένδυσή σας, διασφαλίζοντας την κερδοφορία της με γνώμονα την περιβαλλοντική και την κοινωνική ωφέλεια, σε κάθε τομέα της πράσινης επιχειρηματικότητας που σας ενδιαφέρει:


 • Φωτοβολταϊκά συστήματα – επενδύσεις για την υλοποίηση έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας, ακόμη και διεθνούς εμβέλειας
 • Λοιπές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – επενδύσεις σε εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, όπως αιολικά πάρκα, μικροί υδροηλεκτρικοί σταθμοί, ηλιοθερμικά συστήματα, και επενδύσεις σε τεχνολογίες και εφαρμογές γεωθερμίας και βιομάζας.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας – επενδύσεις σε κτήρια για βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης.
 • Βιολογική Γεωργία – επενδύσεις για όλη την αλυσίδα των βιολογικών προϊόντων από την παραγωγή έως το ράφι διάθεσής τους.
 • Άλλοι τομείς πράσινης επιχειρηματικότητας – – επενδύσεις σε πράσινες μεταφορές, εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων, ορθολογική διαχείριση νερού, και πράσινη χημεία.

Τεχνογνωσία

Στα πράσινα σημεία εξυπηρέτησης σας δίνουμε πρόσβαση στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να επιτύχει λειτουργικά και οικονομικά η πράσινη επένδυσή σας . Γι’ αυτό οι Συνεργάτες Green Banking μας παραμένουν δίπλα σας και σας καθοδηγούν σε όλα τα στάδια υλοποίησης του έργου σας, από τη αδειοδότηση μέχρι την ολοκλήρωση του

Υπηρεσίες

Για ιδιώτες, επιχειρήσεις και επενδυτές

Προλαβαίνοντας τις ανάγκες σας, στα πράσινα σημεία εξυπηρέτησης σας προτείνουμε χρήσιμες πράσινες υπηρεσίες που συμπληρώνουν ή δίνουν πρόσθετη αξία στο έργο σας όπως: