Ο νέος εναλλακτικός και ευέλικτος τρόπος αποπληρωμής σε δόσεις με τη Χρεωστική σας Κάρτα!

Τώρα, η Τράπεζα Πειραιώς σάς δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε σε δόσεις τις συναλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει εφάπαξ με την πιστωτική σας κάρτα.

Προσθέστε τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς στο Apple Pay και πληρώστε εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια.
Προσθέστε τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς στο Google Pay και πληρώστε εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια.
Ανέπαφες πληρωμές εύκολα και με ταχύτητα χρησιμοποιώντας μόνο το Garmin smartwatch σας!
Ανέπαφες Πληρωμές με το Fitbit Smartwatch μέσω Fitbit PayTM
Νέα Υπηρεσία Αποταμίευσης!
Εγγραφείτε στο Pay & Save και αποταμιεύστε εύκολα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε χρεωστική κάρτα για τις καθημερινές σας αγορές

Κάνε ό,τι έκανες πάντα και κέρδισε όπως δεν κέρδισες ποτέ!

Γλιτώστε χρόνο και κόπο εξοφλώντας αυτόματα και εμπρόθεσμα τις τακτικές σας υποχρεώσεις μέσω Πάγιας Εντολής Πληρωμής Λογαριασμών!

Επιλέξτε το Πακέτο Πληρωμών εξόφΛΥΣΗ που σας ταιριάζει και εξοφλήστε όλους τους λογαριασμούς του νοικοκυριού σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα!

Εκδώστε & πληρώστε το e-Παράβολο, εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο μέσα από τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της winbank της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς ή με χρέωση του λογαριασμού σας.
Η επαναφόρτιση της συσκευής του e-PASS της Αττικής Οδού πραγματοποιείται από τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της winbank της Τράπεζας Πειραιώς με πιστωτική κάρτα ή με χρέωση του λογαριασμού σας.
"Χρήσιμες συμβουλές για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια!"
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των συναλλαγών. Ενημερωθείτε για τους τρόπους προστασίας της κάρτας και του PIN σας...
Συναλλαγές μετατροπής από/σε ξένο νόμισμα με ανταγωνιστική τιμολόγηση από την Τράπεζα Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει υπηρεσίες αγοραπωλησιών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στα μεγαλύτερα Διεθνή Χρηματιστήρια.