Έκδοση Πιστωτικής Κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς

Αποκτήστε μέσω winbank την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει σε 3 απλά βήματα!

Επιλέξτε την κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ολοκληρώστε ηλεκτρονικά την αίτησή σας και παραλάβετε την κάρτα σας, αφού εγκριθεί, χωρίς να επισκεφθείτε κατάστημα, αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και winbank mobile app.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση πιστωτικής κάρτας μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και winbank mobile app μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εναλλακτικά, η συμπλήρωση της αίτησης μπορεί να γίνει σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.


 1.    Για την έκδοση της Πιστωτικής Κάρτας Πειραιώς, στο κατάστημα, συμπληρώνετε την Αίτηση με τα στοιχεία σας:

  • Ατομικά στοιχεία
  • Στοιχεία επικοινωνίας
  • Επαγγελματικά στοιχεία
  • Οικονομικά στοιχεία


 2.  Υπογράφετε την αίτηση.

Μαζί σας πρέπει να έχετε τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτησή σας, όπως:

  • Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης
  • Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας
  • Tελευταία απόδειξη μισθοδοσίας, εάν είστε μισθωτός
  • Tριμηνιαία εκκαθάριση ή το τελευταίο απόκομμα σύνταξης, εάν είστε συνταξιούχος

Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση που δεν έχετε επικαιροποιήσει πρόσφατα τα στοιχεία σας στην Τράπεζα Πειραιώς, θα χρειαστεί να προσκομίσετε επιπλέον δικαιολογητικά.
 3.  Η Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει την αίτησή σας βάσει της πιστωτικής πολιτικής της, με τα δικαιολογητικά που έχετε προσκομίσει. Εφόσον την εγκρίνει, εκδίδει την πιστωτική κάρτα σας και τη στέλνει στο κατάστημα που επιλέξατε στην αίτησή σας. Από εκεί σας ειδοποιούν ότι είναι έτοιμη να την παραλάβετε. Η διαδικασία από την έγκριση της αίτησής σας μέχρι την έκδοση της κάρτας σας διαρκεί συνήθως 5 με 10 εργάσιμες μέρες. 4.  Παραλαμβάνετε την πιστωτική σας κάρτα Πειραιώς με τους όρους χρήσης της από το κατάστημα που επιλέξατε στην αίτησή σας. 5.  Απαραίτητος για τη χρήση της κάρτας σας είναι ο προσωπικός σας κωδικός ΡΙΝ. Μπορείτε να ζητήσετε την έκδοσή του στο κατάστημα της Τράπεζας ή να τον ορίσετε μέσω της υπηρεσίας winbank web banking ή στο winbank mobile app.


 6.  Η κάρτα σας είναι δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένη. Για να την χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσετε σε οποιοδήποτε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας το ΡΙΝ που έχετε ορίσει.


Με την ενεργοποίηση της κάρτας σας μπορείτε πλέον να τη χρησιμοποιείτε για αγορές, πληρωμές και ανάληψη μετρητών από ATM σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.