Κάθε μικρή συναλλαγή για σένα,
μια μεγάλη βοήθεια για όλους.

Στις έκτακτες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, η Τράπεζα Πειραιώς παίρνει την πρωτοβουλία, μέσα από την υπηρεσία Pay & Save, να στηρίξει το δοκιμαζόμενο σήμερα Εθνικό Σύστημα Υγείας, και να δώσει σε κάθε έναν από εσάς τη δυνατότητα, χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά, να συμβάλλετε στην κοινή προσπάθεια.

Pay&Save

Ενεργοποιήστε το Pay & Save
Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Pay & Save, κάντε τις συναλλαγές σας ηλεκτρονικά και ανέπαφα με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, αποταμιεύστε με τις αγορές σας, και η Τράπεζα Πειραιώς θα προσφέρει το ισόποσο της αποταμίευσής σας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Από την Δευτέρα 23 Μαρτίου μέχρι τις 30 Απριλίου, για κάθε ποσό που εσείς αποταμιεύετε μέσω της Υπηρεσίας Pay & Save, εμείς, η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρουμε το ισόποσο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την οικονομική συνεισφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μία προσφορά που έρχεται να προστεθεί στη δωρεά των 20 αναπνευστήρων της Τράπεζας Πειραιώς προς το ΕΣΥ.

Μάθετε πως μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και να γίνετε μέρος της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπισης της πανδημίας:

Βήμα 1ο: Ενεργοποιήστε το Pay & Save μέσω της winbank.

Βήμα 2ο: Επιλέξτε τη χρεωστική κάρτα, τον λογαριασμό αποταμίευσης και το ποσό στρογγυλοποίησης.

Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας ανέπαφα ή στις online αγορές σας και αποταμιεύστε αυτόματα. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό της αποταμίευσης           που κάνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι και η οικονομική προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς στον αγώνα της πολιτείας για την καταπολέμηση της                επιδημίας του ιού.

Με τον τρόπο αυτό, όλοι μαζί συμμετέχουμε σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Φροντίζουμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο.

Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, οι συναλλαγές με κάρτα είναι κομμάτι της ζωής μας. Καθημερινά, οι ειδικοί συνιστούν να αποφεύγουμε τη χρήση μετρητών προκειμένου να περιορίσουμε την εξάπλωση του COVID-19.

Κάθε συναλλαγή, που κάνουν οι κάτοχοι της υπηρεσίας Pay & Save με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, στρογγυλοποιείται προς τα πάνω, και το ποσό της στρογγυλοποίησης μεταφέρεται αυτόματα από τον λογαριασμό των συναλλαγών τους στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό.

Με αυτό τον τρόπο, το Pay & Save συμβάλλει επίσης και στην ευρύτερη χρήση πλαστικού χρήματος, όπως απαιτούν οι ανάγκες της εποχής.

Το Pay & Save μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, άμεσα, μέσω winbank web banking.

Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία Pay & Save εδώ

Κάθε μικρή συναλλαγή για σένα,

μια μεγάλη βοήθεια για όλους.