Σωστή διαχείριση οικονομικών σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια


Η ασφάλεια στην διαχείριση οικονομικών είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας είναι: Τι να κάνω τα χρήματα μου; Πού να τα επενδύσω; Πώς να τα διαχειριστώ; Ποιός θα με συμβουλεύσει; Πώς θα είμαι πιο ασφαλής; Η καλύτερη δυνατή συνεργασία μαζί μας, θα βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Μόνο όταν νιώθετε ασφάλεια και κερδίζετε εσείς, κερδίζουμε και εμείς.Προκειμένου ο «Προσωπικός  Συνεργάτης» σας να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα σχετικά με μια σωστή διαχείριση οικονομικών,  στο «Πειραιώς Αξία Personal Banking» δημιουργήσαμε διαδικασίες και υπηρεσίες που μας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες σας και  να σας βοηθήσουμε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια με τις οικονομικές επιλογές σας.

 1.  Κατανόηση αναγκών

Από τις συναντήσεις μας θα μας δώσετε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις οικονομικές ανάγκες και τους προβληματισμούς σας. 

 2.  Διερεύνηση επιλογών

Ο Προσωπικός συνεργάτης σε συνεργασία με τους Συμβούλους θα σας εξηγήσουν τις διαθέσιμες επιλογές  που σας ταιριάζουν.

 3.  Πραγματοποίηση επιλογών

Στο σημείο αυτό θα νιώθετε έτοιμοι και σίγουροι για τις επιλογές σας, καθώς θα είστε σίγουροι για αυτές γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες.

 4.  Επανέλεγχος επιλογών

Θα πρέπει να ελέγχουμε τις επιλογές μας και σε περίπτωση που χρειάζονται αλλαγές να τις πραγματοποιούμε.


Ο Προσωπικός Συνεργάτης προκειμένου να καλύψει όλα τα παραπάνω στάδια χρησιμοποιεί ορισμένες από τις υπηρεσίες του Πειραιώς Αξία Personal Banking με στόχο την πιο σωστή διαχείριση, ώστε να νιώσετε ασφάλεια έχοντας την πλήρη εικόνα των οικονομικών σας: 

  • Οργάνωση των Οικονομικών σας
  • Οργάνωση Τακτικών Συναλλαγών
  • Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός
  • Υπηρεσία Τακτικής Παρακολούθησης Χαρτοφυλακίου

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης και τα προνόμια που σας προσφέρει το Πειραιώς Αξία Personal Banking εδώ ή επισκεφθείτε ένα από τα 141 καταστήματα που προσφέρεται το Πειραιώς Αξία Personal Banking.

Σημ.: Το Πειραιώς Αξία Personal Banking, απευθύνεται σε πελάτες με καταθετική ή/και επενδυτική σχέση από €70.000.


Κούνας Θεόδωρος
Affluent Segment Management
Πειραιώς Αξία Personal Banking


Δείτε περισσότερα άρθρα