Διαχειριστικό Εργαλείο epay eCommerce AdminTool

Η epay σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς θέτει στη διάθεση των επιχειρήσεων σύγχρονα διαχειριστικά εργαλεία για όλες τις λύσεις αυτοματοποιημένων εισπράξεων που προσφέρει.

Ευχρηστία και αμεσότητα

To διαχειριστικό εργαλείο του epay ECommerce, AdminTool σας παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες διαχείρισης των συναλλαγών όπως ακύρωση συναλλαγής, μερική επιστροφή κ.ά. Η χρήση του AdminTool είναι πολύ απλή, και επιτρέπει στα εξουσιοδοτημένα στελέχη της επιχείρησής σας να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις συναλλαγές σας.

Με το AdminTool έχετε τη δυνατότητα να αντλείτε στοιχεία και πληροφορίες των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο. Η διαχείριση γίνεται online μέσω ασφαλούς σύνδεσης, ο κάθε χρήστης έχει προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης και μπορείτε να ορίσετε τα επίπεδα πρόσβασης του κάθε χρήστη.

Διαφοροποίηση

Άλλες δυνατότητες που σας παρέχει το AdminTool είναι η απλή και σύνθετη αναζήτηση, η αναλυτική πληροφόρηση για κάθε συναλλαγή σας, ακόμα και στατιστικά με διαγράμματα καθώς και άλλες επιλογές που διαφοροποιούν σημαντικά τις λύσεις epay eCommerce που σας προσφέρει η epay.