Ολοκληρωμένες Τραπεζικές Λύσεις για Αγρότες

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει μια σειρά από Ολοκληρωμένες Τραπεζικές Λύσεις για Αγρότες, απόλυτα προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από ένα μεγάλο εύρος τραπεζικών εργαλείων που διευκολύνουν την αγροτική δραστηριότητα.

Ταμιευτήριο Αγροτών

Προσανατολισμένο στην κάλυψη των ιδιαιτέρων αναγκών του αγρότη, το Ταμιευτήριο Αγροτών σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε όλες τις τραπεζικές σας συναλλαγές, να λαμβάνετε τις αγροτικές επιδοτήσεις και να κάνετε τις πληρωμές σας είτε συμβατικά είτε μέσω της καλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ελλάδα, της winbank. Επιπλέον σας προσφέρει ανταγωνιστικό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ χωρίς περιορισμούς στη χρήση του λογαριασμού ή στη διατήρηση ελαχίστου υπολοίπου.


Μάθετε Περισσότερα για το Ταμιευτήριο Αγροτών

Κεφάλαιο Κίνησης Αγροτών

Πρόκειται για ένα τραπεζικό προϊόν που σας παρέχει ετήσιο πιστοδοτικό όριο προκειμένου να καλύψετε τις ετήσιες ανάγκες της αγροτικής σας εκμετάλλευσης. Προσφέρει ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο και καταβολή τόκων ανά 6μηνο.


Μάθετε Περισσότερα για το Κεφάλαιο Κίνησης Αγροτών

Κάρτα Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας

Αν έχετε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με μια αγροτική επιχείρηση ή αγροτικό συνεταιρισμό που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη χρηματοδότηση των παραγωγικών σας αναγκών με την έκδοση της Κάρτας Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας.

Με αυτήν την κάρτα η Τράπεζα Πειραιώς σας εγκρίνει πιστωτικό όριο σύμφωνα με την παραγωγική σας δυναμικότητα. Αυτό καλύπτει σημαντικό μέρος του κόστους παραγωγής όπως: εργατικά, εφόδια, καύσιμα, ζωοτροφές, αγορά ζώων αντικατάστασης και αγορά & συντήρηση μικρο – εξαρτημάτων.

Δάνειο «Γη & Εξοπλισμός»

Το δάνειο Γη & Εξοπλισμός, είναι ιδανικό για εσάς που επιθυμείτε να αναπτύξετε την αγροτική σας εκμετάλλευση. Μπορείτε να αποκτήσετε γη, γεωργο-κτηνοτροφικά κτίσματα, φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο και γεωργικό ή κτηνοτροφικό εξοπλισμό με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, διάρκεια αποπληρωμής έως 15 έτη, ανάλογα με το σκοπό του δανείου, επιλογή συχνότητας πληρωμής της δόσης (μηνιαία, 3μηνιαία, 6μηνιαία, ή ετήσια) και δυνατότητα καταβολής μόνο τόκων, ακόμα και για 1 χρόνο.


Μάθετε Περισσότερα για το Δάνειο «Γη & Εξοπλισμός»

Δάνειο απόκτησης Πρώτης Κατοικίας

Αν είστε κατά κύριο επάγγελμα αγρότης, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, με προνομιακούς όρους που σας παρέχει το επιδοτούμενο* δάνειο απόκτησης πρώτης κατοικίας με κυμαινόμενο επιτόκιο** επιδοτούμενο από το Ελληνικό Δημόσιο και διάρκεια αποπληρωμής έως 30 χρόνια.


(*) Η επιδότηση του επιτοκίου, οι όροι και οι προϋποθέσεις του δανείου, καθορίζονται από το Ελληνικό Δημόσιο. Το δάνειο αφορά αποκλειστικά αγορά, ανέγερση ή αποπεράτωση Α΄ κατοικίας.

(**) Το επιτόκιο του δανείου είναι κυμαινόμενο για όλη τη διάρκεια του δανείου και μεταβάλλεται ανάλογα με το επιτόκιο Euribor 1 μήνα, πλέον περιθωρίου και εισφοράς Ν. 128/75, σήμερα 0,12%.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης, απόλυτα προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες των αγροτών, με προϊόντα και προγράμματα ασφάλισης μηχανημάτων και γεωργο – κτηνοτροφικού εξοπλισμού καθώς και οχήματος, κατοικίας, ατυχήματος, ζωής και υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.