Πακέτα Πληρωμών εξόφΛΥΣΗ


Οργανώστε με τον καλύτερο τρόπο την εξόφληση των λογαριασμών σας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!
Με ετήσιο κόστος που ξεκινά από μόλις € 10,00 έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε για έναν χρόνο ανέξοδα όλους τους λογαριασμούς του νοικοκυριού σας σε Οργανισμούς Ενέργειας, Ύδρευσης, Τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικών Ασφαλειών.

Χαρακτηριστικά

Τα Πακέτα Πληρωμών εξόφΛΥΣΗ σας δίνουν τη δυνατότητα να πληρώνετε ανέξοδα τους λογαριασμούς του νοικοκυριού σας για ένα έτος σε όλους τους Οργανισμούς Ενέργειας, Ύδρευσης, Τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικών Ασφαλειών, με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Ανάλογα με το Πακέτο Πληρωμών που θα επιλέξετε, η εξόφληση των λογαριασμών σας μπορεί να πραγματοποιείται:

 • μέσω πάγιας εντολής, με χρέωση καταθετικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς και
 • μέσω εφάπαξ εντολής πληρωμής με χρέωση καταθετικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς,
  • ηλεκτρονικά/ τηλεφωνικά μέσω της υπηρεσίας winbank
  • σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

Διαθέσιμα Πακέτα Πληρωμών

Επιλέξτε το Πακέτο Πληρωμών που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες:


Α Πακέτο - Πάγιες Εντολές και Εντολές Πληρωμής winbank

Αναθέστε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ή ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας μέσω πάγιας εντολής και πλέον θα έχετε μια έγνοια λιγότερη, καθώς δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως έληξαν!

Η Τράπεζα θα φροντίζει για την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας, με χρέωση του καταθετικού σας λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας, στην ημερομηνία λήξης τους. Εσείς θα συνεχίζετε να λαμβάνετε τους λογαριασμούς σας κανονικά, μόνο που τώρα θα φέρουν την ένδειξη ότι εξοφλούνται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Εναλλακτικά, πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μέσω της υπηρεσίας winbank web, mobile & phone banking οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε μελλοντικές πληρωμές, ώστε να πραγματοποιείται η πληρωμή των λογαριασμών σας στην ημερομηνία που εσείς επιθυμείτε.


Β Πακέτο - Πάγιες Εντολές και Εντολές πληρωμής winbank & κατάστημα

Εξοφλήστε τους λογαριασμούς σας με οποιοδήποτε από τους παραπάνω τρόπους (πάγια εντολή ή ηλεκτρονική/τηλεφωνική εφάπαξ πληρωμή μέσω winbank) και επιπλέον μέσω επίσκεψής σας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Τιμολογιακή Πολιτική

Πακέτα Πληρωμών "εξόφΛΥΣΗ" Ετήσιο Κόστος
Άμεσες Χρεώσεις (Πάγιες Εντολές) και Εντολές Πληρωμής μέσω winbank € 10,00
Άμεσες Χρεώσεις (Πάγιες Εντολές) και Εντολές Πληρωμής μέσω καταστήματος και winbank € 25,00

Παρατηρήσεις:

 • Μέγιστος αριθμός πληρωμών στα πλαίσια των Πακέτων ανά έτος: 50.
  (στο όριο αυτό συμπεριλαμβάνονται όλες οι εκτελεσμένες πληρωμές ανεξαρτήτως εάν ενέχουν ή όχι προμήθεια σύμφωνα με την εκάστοτε Τιμολογιακή Πολιτική της Τράπεζας)
 • H απαλλαγή από τις προβλεπόμενες προμήθειες στα πλαίσια των Πακέτων Πληρωμών ισχύει μόνο εφ’ όσον ο κάτοχος του Πακέτου ταυτίζεται με τον εντολέα της πληρωμής ή της ανάθεσης της άμεσης χρέωσης
 • Η Υπηρεσία αφορά σε πληρωμές που εκτελούνται στα πλαίσια ατομικής/οικογενειακής χρήσης ή/και χρήσης για την εξυπηρέτηση των λογαριασμών της ατομικής επιχείρησης του Πελάτη

Αγορά Πακέτου Πληρωμών/ Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να αγοράσετε ένα Πακέτο Πληρωμών με την επίσκεψή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά εφόσον έχετε κωδικούς winbank.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 210 32 88 000