ΠΕΙΡΑΙΩΣ free wifi

Η Τράπεζα Πειραιώς φέρνει πρώτη στη Ελλάδα τη νέα υπηρεσία Πειραιώς free wifi, για να προσφέρει σε όλους δωρεάν πρόσβαση στο internet αλλά και μια νέα, εξελιγμένη τραπεζική εμπειρία.

Τι σας προσφέρουμε

Σας προσφέρουμε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς δωρεάν πρόσβαση στο internet από το smartphone, το tablet ή το laptop σας. Μέσω της υπηρεσίας Πειραιώς free wifi, έχετε ελεύθερη πρόσβαση:
  • στα social media
  • στις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό ή στο tablet σας, συμπεριλαμβανόμενων και των εφαρμογών της Τράπεζας Πειραιώς (winbank mobile banking και easypay)
  • στο internet, με περιορισμό όσον αφορά την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (στοιχήματα, βία κ.λπ)

Πώς συνδέομαι στην υπηρεσία Πειραιώς free wifi;

Αν το wifi της συσκευής σας είναι ενεργοποιημένο και προσεγγίζετε ένα από τα σημεία όπου προσφέρεται η υπηρεσία Πειραιώς free wifi, τότε λαμβάνετε notification για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας. Θα το βρείτε με το SSID Πειραιώς_free_wifi.
Η διαδικασία για τη σύνδεσή σας στην υπηρεσία είναι απλή:
  • Ανοίγετε το browser σας και πληκτρολογείτε κάποια διεύθυνση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε
  • Αντί της σελίδας αυτής, ανοίγει η welcome σελίδα της υπηρεσίας Πειραιώς free wifi
  • Αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας
  • Εισάγετε τον κωδικό Captcha
  • Επιλέγετε «σύνδεση»
Δεν απαιτείται η χορήγηση προσωπικών στοιχείων.

Υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση της υπηρεσίας;

Ναι. Η χρονική διάρκεια της πρόσβασής σου σε κάθε σημείο Πειραιώς free wifi είναι περιορισμένη και έχει διάρκεια 60’ (λεπτά). Με τη λήξη του χρόνου, η υπηρεσία διακόπτεται. Αν επιθυμείς να συνδεθείς εκ νέου στην υπηρεσία, θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία σύνδεσης. Στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας free wifi υπάρχει πλήρης αναφορά στους περιορισμούς στην παράγραφο «Χρήση της υπηρεσίας».

Είναι ασφαλής η χρήση της υπηρεσίας;

Η υπηρεσία Πειραιώς free wifi για πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε υπηρεσίες διαδικτύου παρέχεται με τη συνεργασία της Forthnet. Όπως γνωρίζεις, το διαδίκτυο (INTERNET) είναι ένα ανοιχτό περιβάλλον και έχεις την αποκλειστική ευθύνη της τήρησης και της προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων. Γι’αυτό, οφείλεις να παίρνεις τα μέτρα ασφάλειας που απαιτούνται για να αποτρέπεις την παράνομη χρήση των προσωπικών σου δεδομένων. H Forthnet δεν ευθύνεται για την ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα των πληροφοριών, αρχείων και δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου οποιονδήποτε οικονομικών στοιχείων όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών) που ανταλλάσσεις μέσω διαδικτύου. Στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας Πειραιώς free wifi υπάρχει πλήρης αναφορά στα θέματα ασφάλειας.

Δεν μπορώ να συνδεθώ σε έναν ιστότοπο ; Υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση;

Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή / και τη λειτουργία εν γένει της υπηρεσίας, αλλά μπορεί να επιχειρείς να συνδεθείς σε ιστότοπο που δεν επιτρέπεται από τα σημεία Πειραιώς free wifi για λόγους πολιτικής της Τράπεζας Πειραιώς. Η υπηρεσία δε θα σου επιτρέψει τη σύνδεση στο συγκεκριμένο ιστότοπο αλλά θα εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες και υπηρεσίες διαδικτύου (internet).