Απόκτηση Ψηφιακού Περιεχομένου (Digital Content) μέσω winbank

Με τη νέα υπηρεσία πληρωμών «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο» μπορείτε να πραγματοποιήσετε  την πληρωμή σας μέσω winbank web banking και winbank mobile app, και να αποκτήσετε ηλεκτρονικούς κωδικούς για τις αγαπημένες σας πλατφόρμες παιχνιδιών και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

H πληρωμή για την απόκτηση ψηφιακών κωδικών περιεχομένου Ψυχαγωγίας (Digital Content) πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών winbank web banking & winbank mobile app της Τράπεζας Πειραιώς με χρέωση του λογαριασμού σας ή της κάρτας σας έκδοσης της Τράπεζας Πειραιώς*. 

Ποιους αφορά

Η νέα υπηρεσία πληρωμών αφορά όλους τους χρήστες της winbank. Είτε είστε λάτρεις του gaming και των προϊόντων ψυχαγωγίας, είτε απλώς θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο, μπορείτε να αποκτήσετε τον ψηφιακό κωδικό της αρεσκείας σας, πραγματοποιώντας την πληρωμή σας μέσω winbank web banking ή του winbank mobile app.


Για ποιες κονσόλες και ποιους ψηφιακούς κωδικούς είναι διαθέσιμη η υπηρεσία πληρωμών:

Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας πληρωμών Digital Content μπορείτε σε πρώτη φάση, να αποκτήσετε άυλες κάρτες ψηφιακού περιεχομένου των SONY (PlayStation), MICROSOFT (Xbox), Twitch, BLIZZARD και ROBLOX.


Πώς λειτουργεί

Ο τρόπος πραγματοποίησης της πληρωμής είναι απλός: από όπου και αν βρίσκεστε και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μπαίνετε απλώς στη winbank και επιλέγετε από το μενού ΑΓΟΡΕΣ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ &> ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, «Ψυχαγωγία & Ψηφιακό περιεχόμενο». Αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω του winbank mobile app, επιλέγετε από το μενού ΝΕΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ> «Ψυχαγωγία και ψηφιακό περιεχόμενο»*.

Η πληρωμή μπορεί να ολοκληρωθεί με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας εκδόσεως της Τράπεζας Πειραιώς ή με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, πάντα με την ασφάλεια της winbank.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πληρωμής σας, σας αποστέλλεται αυτόματα ο ηλεκτρονικός κωδικός του παρόχου ψηφιακού κωδικού μέσω SMS (στο κινητό που έχετε δηλώσει στη winbank) και emailΑκολουθώντας τις οδηγίες του παρόχου, ενεργοποιείτε τον κωδικό και απολαμβάνετε το αγαπημένο σας προϊόν ψυχαγωγίας!

* Η αγορά ολοκληρώνεται μέσω της εταιρείας Euronet Card Services ΑΕ Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής , η οποία ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα.