ΑΤΜ Τράπεζας Πειραιώς

Το δίκτυο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς καλύπτει όλη την Ελλάδα και σας εξυπηρετεί με ασφάλεια οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο. Δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών, αλλά και ξένων, για αναλήψεις, πληρωμές και πολλές άλλες συναλλαγές.

ΑΤΜ Τράπεζας Πειραιώς

Το δίκτυο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς καλύπτει όλη την Ελλάδα και σας εξυπηρετεί με ασφάλεια οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο. Δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών, αλλά και ξένων, για αναλήψεις, πληρωμές και πολλές άλλες συναλλαγές.

Πλεονεκτήματα ΑΤΜ Τράπεζας Πειραιώς


Παρουσία σε όλη την Ελλάδα

Θα βρείτε τα ATM της Τράπεζας Πειραιώς σε ολόκληρο το δίκτυο των καταστημάτων της, καθώς και σε πάνω από 1.100 άλλα κεντρικά σημεία, όπως μεγάλα εμπορικά καταστήματα, super markets, αεροδρόμια, πολιτιστικούς χώρους, τουριστικά θέρετρα, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες. Το δίκτυο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς είναι διευρυμένο, και καλύπτει τις ανάγκες σας όπου και εάν βρίσκεστε.


Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές

Στο Δίκτυο των ATM της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλο πλήθος καθημερινών συναλλαγών, ανάλογο με αυτές που διενεργούνται στα ταμεία των καταστημάτων, όπως αναλήψεις μετρητών και καταθέσεις, ερώτηση υπολοίπου, μεταφορές σε λογαριασμούς, πληρωμές οφειλών, πληρωμές πιστωτικών καρτών χωρίς μετρητά με χρέωση του λογαριασμού σας.


Δαπάνες μείωσης φόρου


Εάν είστε μισθωτός, συνταξιούχος έως 70 ετών ή αγρότης, χτίζετε το αφορολόγητό σας κάθε φορά που κάνετε πληρωμές στα ΑΤΜ με τη χρεωστική ή την πιστωτική κάρτα σας.

Συναλλαγές ΑΤΜ


Ανάληψη Μετρητών

Αναλήψεις μετρητών μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρήση των παρακάτω καρτών της Τράπεζα Πειραιώς:

 • Χρεωστικές κάρτες
 • Πιστωτικές κάρτες
 • Προπληρωμένες κάρτες

Στα ΑΤΜ μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ακόμα και αν είστε κάτοχος καρτών άλλων τραπεζών εσωτερικού ή εξωτερικού με τα διακριτικά σήματα των παρακάτω οργανισμών:Κατάθεση Μετρητών

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση μετρητών, στον λογαριασμό σας με όλα τα χαρτονομίσματα σε Ευρώ.
Η κατάθεση μετρητών μπορεί να γίνει χωρίς φάκελο (online κατάθεση) με άμεση πίστωση του συνδεδεμένου λογαριασμού, σε όλα τα ΑΤΜ των καταστημάτων μας, καθώς και σε πλήθος ΑΤΜ εγκατεστημένων σε διάφορα σημεία ανά την επικράτεια.

 

Κατάθεση Μετρητών σε άλλο Λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση μετρητών απευθείας σε λογαριασμό άλλου πελάτη στην Τράπεζα Πειραιώς ή απευθείας σε λογαριασμό που δεν είναι συνδεδεμένος με την χρεωστική σας κάρτα. Η συναλλαγή είναι διαθέσιμη από το μενού Online Κατάθεση > Σε Άλλο Λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε στη συναλλαγή αιτιολογία κατάθεσης, από το μενού επιλογών:

 • Ενοίκιο
 • Μισθοδοσία
 • Αριθμός Τιμολογίου
 • Αριθμός Παραγγελίας
 • Δόση Δανείου
 • Δίδακτρα
 • Κοινόχρηστα
 • Χωρίς αιτιολογία


Μεταφορές

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών σας -ακόμα και αν δεν συνδέονται με την χρεωστική σας κάρτα, όπως, επίσης, να μεταφέρετε χρήματα και σε λογαριασμούς τρίτων προσώπων στην Τράπεζα Πειραιώς με χρέωση του λογαριασμού σας. Στις μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς τρίτων προσώπων, μπορείτε -προαιρετικά- να επιλέξετε αιτιολογία ανάλογα με το είδος μεταφοράς από το μενού επιλογών:

 • Ενοίκιο
 • Μισθοδοσία
 • Αριθμός Τιμολογίου
 • Αριθμός Παραγγελίας
 • Δόση Δανείου
 • Δίδακτρα
 • Κοινόχρηστα
 • Χωρίς αιτιολογία (στην περίπτωση αυτή εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου)

Όριο 1.000€ ανά συναλλαγή στη μεταφορά σε άλλο λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς στο ΑΤΜ.


Πληρωμές Λογαριασμών

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας, με χρέωση του λογαριασμού σας, εύκολα και με ασφάλεια. Τα ATM της Τράπεζας Πειραιώς υποστηρίζουν πληρωμές σε πάνω από 900 οργανισμούς που έχουν υιοθετήσει τον ενιαίο κωδικό πληρωμής (RF), καθώς και μεμονωμένες πληρωμές.


Πληρωμές Πιστωτικών Καρτών

Μπορείτε να πληρώσετε την πιστωτική σας κάρτα καθώς και πιστωτική κάρτα τρίτου της Τράπεζα Πειραιώς. Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε πιστωτική κάρτα άλλης Τράπεζας (που συμμετέχει στη ΔΙΑ.Σ.) με χρέωση λογαριασμού.


Διαχείριση Prepaid Card

Η διαχείριση της προπληρωμένης σας κάρτας, γίνεται εύκολα και άμεσα, μέσω των ATM. Διαθέσιμες επιλογές είναι η ενημέρωση τελευταίων κινήσεων, το υπόλοιπο, η αλλαγή PIN, και η ενεργοποίηση κάρτας. Επιπλέον, μπορεί να γίνει φόρτιση της προπληρωμένης με χρήση της χρεωστικής κάρτας. Η εκφόρτιση της prepaid μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της επιλογής της ανάληψης στο μενού των προπληρωμένων καρτών.


Δωρεές

Πραγματοποιήστε τη δωρεά σας με χρέωση του λογαριασμού σας:

 • Προς την «Αποστολή»
 • Προς τα «Παιδικά χωριά SOS»


Υπόλοιπα & Κινήσεις

Ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα των λογαριασμών και των καρτών σας και λάβετε τις τελευταίες (6) κινήσεις των λογαριασμών και των προπληρωμένων σας καρτών.
Η ερώτηση υπολοίπου είναι, επίσης, διαθέσιμη και σε μη πελάτες οι οποίοι είναι κάτοχοι καρτών άλλων Τράπεζων, εσωτερικού και εξωτερικού (που συμμετέχουν στη Δ.ΙΑΣ.).


Ενεργοποίηση Κάρτας

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα και άμεσα στα ΑΤΜ, τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.


Αλλαγή ΡΙΝ

Μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή pin της χρεωστικής, προπληρωμένης και πιστωτικής σας κάρτας μέσω των ΑΤΜ. Η επιλογή αλλαγής pin, είναι διαθέσιμη και σε κάρτες άλλων Τραπεζών (που συμμετέχουν στη Δ.ΙΑΣ.).Πρόγραμμα Επιβράβευσης Yellow

Ενημερωθείτε για το σύνολο των yellow πόντων σας που έχετε συλλέξει.


Ανανέωση χρόνου ομιλίας

Μπορείτε να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού σας, με χρέωση του λογαριασμού σας, μέσω των ΑΤΜ:

 • Cosmote
 • Vodafone
 • Nova
 • Q Card

Δαπάνες μείωσης φόρου

Ενημερωθείτε για τις Δαπάνες Μείωσης Φόρου (αφορολόγητο) για το τρέχον και το προηγούμενο έτος.

Ασφάλεια Συναλλαγών & Υπηρεσιών ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς λειτουργούν με ασφαλιστικές δικλείδες που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας και προστατεύουν τα προσωπικά και τραπεζικά δεδομένα σας:


Προσωπικοί κωδικοί εισόδου

Η πρόσβαση στα δεδομένα σας από τα ΑΤΜ γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς εισόδου σας, που γνωρίζετε μόνο εσείς.Απενεργοποίηση Προσωπικού Kωδικού Ασφαλείας (PIN)

Αν κάνετε 4 φορές λάθος στην εισαγωγή του Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας (PIN) σας στο ΑΤΜ, το σύστημα τον απενεργοποιεί αυτόματα.Δέσμευση ξεχασμένης κάρτας και χρημάτων

Εάν ξεχάσετε την κάρτα ή τα χρήματά σας στο ΑΤΜ, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το μηχάνημα τα δεσμεύει στο εσωτερικό του.Απόρρητο συναλλαγών και προστασία προσωπικών δεδομένων

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζετε στην Τράπεζα Πειραιώς μέσω των ΑΤΜ είναι εμπιστευτικές. Τα προσωπικά και τραπεζικά δεδομένα σας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα και διατηρούνται σε έναν ασφαλή κεντρικό διακομιστή.


Ασφάλεια Υπηρεσιών ATM
Βρες το κοντινότερο ΑΤΜ

ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να τα βρείτε σε πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης, όπως supermarket, αεροδρόμια, πολιτιστικούς χώρους, τουριστικά σημεία, πανεπιστήμια, γραφεία μεγάλων εταιρειών, νοσοκομεία, ΚΤΕΛ και άλλα σημεία διέλευσης κοινού. 

Βρείτε τώρα το ΑΤΜ που βρίσκεται κοντά σας

 • Κάθε στιγμή, από όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να εντοπίζετε το κοντινότερό σας ΑΤΜ από τη smartphone συσκευή σας ανοίγοντας το Piraeus app.
 
Πίνακας Συναλλαγών μέσω ΑΤΜ
 • Διαθέσιμη κατά περίπτωση
 • Διαθέσιμη
 • Νέα

Πιστωτικές Κάρτες

Χρεωστικές Κάρτες

Προπληρωμένες & Επαναφορτιζόμενες Κάρτες

Μεταφορές Χρημάτων

Λεφτά στο Λεπτό