Η Prepaid Reloadable Card της Τράπεζας Πειραιώς παρουσιάζει τις Budget Stories!

Με την Prepaid Reloadable Card της Τράπεζας Πειραιώς, έχεις και τον έλεγχο του budget σου αλλά και την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι!

Πειραιώς Prepaid Reloadable Card

Άμεση Έκδοση

Την εκδίδεις άμεσα σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Εύκολη Φόρτιση

Τη φορτίζεις μέσω winbank web banking, phone banking & mobile app ή στο ταμείο του καταστήματος, όσες φορές θέλεις με το ποσό που επιθυμείς (μέγιστο ημερήσιο ποσό φόρτισης €2.500).

Για όλες τις Αγορές

Τη χρησιμοποιείς σε όλες σου τις αγορές, σε φυσικά καταστήματα και online.

Tip

Όταν έρχονται γιορτές, βάλε τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις για δώρα σε μία prepaid reloadable για να πάρεις δώρο σε όλους τους φίλους και συγγενείς σου χωρίς να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Tip

Για να πηγαίνεις για shopping χωρίς να φοβάσαι ότι θα το παρακάνεις, φόρτισε την prepaid reloadable μόνο με το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και απόλαυσε τα ψώνια σου.

Tip

Όταν το παιδί σου είναι φοιτητής σε άλλη πόλη, η prepaid reloadable είναι το ιδανικό εργαλείο και για σένα και για το παιδί σου. Εσύ τη φορτίζεις με το ποσό που μπορείς να του διαθέτεις κάθε μήνα και εκείνο μαθαίνει να προγραμματίσει τα έξοδά του για να του φτάνουν τα χρήματα.

Tip

Τώρα με την Prepaid reloadable, o σχεδιασμός του οικογενειακού προϋπολογισμού γίνεται πιο εύκολος. Επειδή τελικά κάθε μήνα σου τυχαίνουν έκτακτα έξοδα, βάλε χρήματα στην prepaid σου για να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό και των έκτακτων εξόδων σου!

Tip

Φόρτισε την prepaid reloadable κάρτα σου με τα χρήματα που χρειάζονται για την πληρωμή της εκδήλωσης, της βάφτισης ή του γάμου που κανονίζεις και έτσι έχεις καλύτερο προγραμματισμό του ποσού που μπορείς να ξοδέψεις.

Tip

Για να μην τρέχεις στο τέλος του μήνα, βάλε στην prepaid reloadable το ποσό που διαθέτεις για τα έξοδα του μήνα (supermarket, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, εισιτήρια για το σινεμά, βιβλία κ.λπ.). Την κάρτα τη χρησιμοποιείς το ίδιο εύκολα για τις αγορές σου σε φυσικά καταστήματα και στο internet.

Tip