Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια;
Check Ιn Class app

Όσα περισσότερα Check In Class κάνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Κατέβασε το "Check In Class app" και διεκδίκησε μια Prepaid Card αξίας 10 ευρώ στη στιγμή κάθε φορά που κάνεις Check-In.

Τα βήματα για να κερδίσεις είναι απλά

 1. Κατέβασε στο κινητό σου το Check In Class app της Τράπεζας Πειραιώς
 2. Κάνε Check In και δες αν κέρδισες στη στιγμή μια Prepaid Card αξίας 10 ευρώ. Η διάθεση του δώρου της Στιγμιαίας Κλήρωσης (Prepaid Card) γίνεται μόνο σε όσους είναι ή γίνουν πελάτες της τράπεζας.
 3. Μοιράσου τις σημειώσεις των μαθημάτων σου με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές σου, μάζεψε Points που μπορείς να μετατρέψεις σε yellows!
 4. Σύστησε φίλους σου να εγγραφούν στο app κέρδισε 2.500 Points που μπορείς να μετατρέψεις σε yellow και συμμετοχή σε έξτρα Κλήρωση με έπαθλα ταξίδι και Tablets!

Μεγάλη Κλήρωση

Απόκτησε οποιοδήποτε προϊόν* της Τράπεζας Πειραιώς από 1/3/2024 έως 30/6/2024 και μπες στη Μεγάλη Κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20/9/2024 για να κερδίσεις ακόμα μεγαλύτερα δώρα (αναλογούν 10 συμμετοχές ανά προϊόν).
*Σημείωση: Για τη συμμετοχή στη Μεγάλη Κλήρωση απαιτείται αγορά Τραπεζικού ή Ασφαλιστικού προϊόντος
1 πακέτο
ταξιδιωτικών υπηρεσιών για 2 άτομα* αξίας έως 500€ ανά άτομο
30 Πειραιώς
Prepaid Cards
με το ποσό των 100€
Σύστησέ μας
στους φίλους σου

Για κάθε φίλο σου που μας συστήνεις, κερδίζεις εσύ και ο φίλος σου από 2.500 πόντους καθώς και από 1 συμμετοχή σε ειδική κλήρωση για:

 • 1 πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών 2 ατόμων συνολικής αξίας έως 500€
 • 3 Tablet Samsung Galaxy

Ο διαγωνισμός ισχύει από 01/10/2023 έως 30/6/2024 και η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/9/2024

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παραλάβει και οι 2 από Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το δώρο στιγμιαίας κλήρωσης. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φίλων σου που θα εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Σύστασης που θα τους στείλεις

ΟΡΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

3 tablet
Samsung Galaxy
Πακέτο
Ταξιδιωτικών
Υπηρεσιών
Γίνε πελάτης
από το κινητό σου και κέρδισε ακόμα περισσότερο

Για να κερδίσετε ακόμα περισσότερο, ξεκινήστε τη σχέση σας με την Τράπεζα Πειραιώς από το κινητό σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Onboarding.

Όσοι χρήστες του Check In Class γίνουν πελάτες μέσω του Digital Onboarding κερδίζουν από 2.500 πόντους και 1 συμμετοχή για επιπλέον ειδική Κλήρωση με έπαθλο 1 πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών για 2 άτομα συνολικής αξίας έως 500€. Η ειδική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 12/9/2024 και αφορά στο διάστημα 1/10/2023-30/6/2024.

ΟΡΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πακέτο
Ταξιδιωτικών
Υπηρεσιών

To Check In Class app με μια ματιά

Check In

Κάνε καθημερινά Check In.

 • Δες αμέσως, αν κέρδισες μια Prepaid Card αξίας 10 ευρώ και μάζεψε Points & συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.
 • Κλείσε ραντεβού σε ένα Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για να παραλάβεις το δώρο σου.

Σημειώσεις

Μοιράσου τις σημειώσεις των μαθήματων σου με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές σου, μάζεψε Points και αύξησε τις συμμετοχές σου στη Μεγάλη Κλήρωση.

 • Μάζεψε τώρα τα πρώτα σου 2.500 Points κάνοντας το πρώτο σου upload στο Check In Class App!
 • Βρες σημειώσεις για τα μαθήματα που σε ενδιαφέρουν.

Points

Συγκέντρωσε πόντους από Check In, απόκτηση Τραπεζικών προϊόντων και ανέβασμα σημειώσεων.

Μπορείς να τους μετατρέψεις σε yellows* και να τους εξαργυρώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

* απαιτείται να είσαι Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς

Σύστησε φίλους

Στέλνεις τον κωδικό σύστασης* που θα βρεις στο app σε ένα φίλο σου. Εκείνος τον χρησιμοποιεί κατά την διαδικασία εγγραφής, καταχωρώντας τον στο αντίστοιχο πεδίο. Μόλις ο φίλος σου παραλάβει το δώρο της στιγμιαίας Κλήρωσης από το Κατάστημα της τράπεζας κερδίζετε και οι δύο από 2.500 πόντους.

*Για να έχεις την δυνατότητα να στείλεις κωδικό σύστασης απαιτείται να έχεις παραλάβει το στιγμιαίο δώρο σου από Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Αποκλειστικά για εσένα

Η Τράπεζα Πειραιώς σου προσφέρει το Φοιτητικό Πακέτο Check In Class με προϊόντα για τις καθημερινές σου συναλλαγές και ανάγκες.
Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα και από το κινητό σου μέσω Digital Onboarding.
Εξυπηρέτησε την καθημερινότητά σου και κάνε τις συναλλαγές σου πιο γρήγορα και εύκολα
Διαχειρίσου τα οικονομικά σου και νιώσε ασφαλής με τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς

Project Future

Πιστεύουμε πως οι νέοι αξίζουν μια θέση στην αγορά εργασίας και τους βοηθάμε να τη βρουν με το Project Future της Τράπεζας Πειραιώς.

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να συμμετέχω στην Μεγάλη Κλήρωση;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα και εφόσον το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που ανήκουν συμμετέχει στο Check In Class. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 1/3/2024 έως 30/6/2024 και η διαδικασία είναι απλή:

 • Κατέβασε την εφαρμογή Check In Class στο κινητό σου και κάνε καθημερινά Check In. Δες αμέσως, αν κέρδισες μια Prepaid Card αξίας 10 ευρώ και μάζεψε Points & συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.
 • Ανέβασε σημειώσεις και μάζεψε Points & συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.
 • Απόκτησε ένα ή περισσότερα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ταιριάζει στη φοιτητική σου ζωή για να ενεργοποιήσεις τις συμμετοχές σου για τη μεγάλη κλήρωση.

Πώς θα μάθω τα αποτελέσματα της Μεγάλης Κλήρωσης;

Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά με email και με ανάρτηση των username των νικητών στην ενότητα Νέα στο app.

Πού και πώς θα παραλάβω το δώρο μου;

Η παραλαβή της Prepaid Card, αξίας 10 ευρώ, θα γίνει από τα Καταστήματα διάθεσης δώρων, σε χρόνο που θα υποδειχθεί από την Τράπεζα*. Οι τυχεροί της μεγάλης κλήρωσης θα παραλάβουν τα δώρα τους με έξοδα της Τράπεζας, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει. Για την παράδοση του δώρου από την Τράπεζα, απαιτείται η ταυτοποίηση στοιχείων με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

*Η διάθεση του δώρου της Στιγμιαίας Κλήρωσης (Prepaid Reloadable Card) γίνεται μόνο σε όσους είναι ή γίνουν πελάτες της τράπεζας.

Ποια τραπεζικά προϊόντα μου εξασφαλίζουν συμμετοχή στη κλήρωση για τα μεγάλα δώρα;

Η απόκτηση οποιουδήποτε Τραπεζικού ή Ασφαλιστικού προϊόντος από 1/3/2024 έως 30/6/2024 ενεργοποιεί τις Συµµετοχές σου για τη Μεγάλη Κλήρωση.

Ποια είναι η διαδικασία για να ανεβάζω σημειώσεις;

Στην ειδική ενότητα της εφαρμογής μπορείς να επισυνάψεις εικόνες με τις σημειώσεις των μαθήματων σου. Μπορείς να ανεβάσεις σημειώσεις με δέκα σελίδες σημειώσεων ανά μάθημα. Οι σημειώσεις των μαθημάτων πρέπει να είναι οπωσδήποτε δικές σου. Οποιαδήποτε δημοσίευση σημειώσεων μαθημάτων που δεν σου ανήκουν συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Πως μαζεύω Points;

Μαζεύεις Points:

 • από το upload σημειώσεων. Στο πρώτο upload κερδίζεις 2.500 πόντους και σε κάθε επόμενο από 50 πόντους.
 • από τα Check In που κάνεις (έχει όριο 1 check in την ημέρα) (1 πόντος)
 • από την αγορά τραπεζικών προϊόντων (10 πόντοι)
 • όταν βρίσκεσαι στο top 3 στο leaderboard (τον συγκεκριμένο μήνα) (10 πόντοι)
 • όταν άλλοι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες σου κατεβάσουν τις σημειώσεις των μαθημάτων σου (10 πόντοι για κάθε σημείωση)
 • όταν στείλεις σε φίλο σου τον κωδικό σύστασης και εκείνος τον χρησιμοποιήσει κατά τη διαδικασία εγγραφής (2.500 πόντοι) και
 • όταν γίνεις πελάτης της Τράπεζας εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου μέσω της υπηρεσίας Digital Onboarding(2.500 πόντοι).

Πως μπορώ να μετατρέψω τα Points μου σε yellows;

Μέσω της εφαρμογής Check In Class επιλέγοντας «Μετατροπή». Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απαιτείται να είσαι μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης “yellow” της Τράπεζας Πειραιώς.

Check In Class app

Κατέβασε το "Check In Class app" και διεκδίκησε πλούσια δώρα.
Κατέβασε το app