ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Με την καθημερινότητά μας να έχει αλλάξει εξαιτίας του κορωνοϊού, όλοι αντιμετωπίζουμε τη δύσκολη πρόκληση να ανταποκριθούμε στον αντίκτυπο που έχει η πανδημία στη ζωή μας. Εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στην Τράπεζα Πειραιώς παραμένουμε απολύτως δεσμευμένοι να βρούμε τρόπους για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας που επηρεάζονται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε, προσαρμόζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε στα νέα δεδομένα.

Βοηθήστε μας να ανταποκριθούμε καλύτερα στο να προστατεύσουμε την κοινωνία. Σας προτρέπουμε να αποφεύγετε τις επισκέψεις στα καταστήματα της Τράπεζας, παρά μόνο εάν δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το mobile ή το web banking, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την ολοκλήρωση της τραπεζικής σας συναλλαγής ηλεκτρονικά, μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ

Επίσης, η χρήση του phone banking συνιστάται μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι πιο ευάλωτες ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι που δεν είναι εξοικειωμένοι ή δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία.

Η Τράπεζα Πειραιώς, λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης, σύμφωνα με την ατζέντα εταιρικής υπευθυνότητας (Enivronmental Social Governance ), συμβάλλει ουσιαστικά στον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, καθώς και στην άμβλυνση των επιπτώσεών του. Από την πρώτη στιγμή και σε προληπτική βάση, η Τράπεζα βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) με στόχο τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών της συνολικά, καθώς και τη σταθερότητα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Παράλληλα, η Τράπεζα προχώρησε σε δωρεά υγειονομικού εξοπλισμού πρώτης ανάγκης στην ελληνική Πολιτεία.

Για τους πελάτες

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει υιοθετήσει έως τώρα τις ακόλουθες δράσεις

Για τους εργαζομένους

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει υιοθετήσει έως τώρα τις ακόλουθες δράσεις

Για τους προμηθευτές

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει υιοθετήσει έως τώρα τις ακόλουθες δράσεις