ΑΤΕnet Visa Debit - Πρώην ΑΤΕbank

Το προϊόν δεν διατίθεται πλέον.

Χαρακτηριστικά

Η χρεωστική κάρτα ΑΤΕnet VISA Debit σας επιτρέπει να είστε σε συνεχή επαφή με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η πραγματοποίηση των καθημερινών σας συναλλαγών, αγορές αντί για μετρητά, πληρωμές και μεταφορά χρημάτων με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας, γίνεται εύκολα, απλά και με ασφάλεια και δε χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας μετρητά.


Διαχείριση των χρημάτων σας 24/7

Μπορείτε να συνδέσετε τη χρεωστική κάρτα σας ΑΤΕnet Visa Debit με έναν ή περισσότερους λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες σας:

 • έως 4 λογαριασμούς ταμιευτηρίου
 • έως 4 λογαριασμούς τρεχούμενους
 • έως 5 πιστωτικές κάρτες

Έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας με τη χρεωστική σας κάρτα ΑΤΕnet VISA Debit από τo διευρυμένο δίκτυο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και της πρώην ATEbank οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο, για συναλλαγές ταμείου, πληρωμές οφειλών και να πραγματοποιείτε εύκολα και άμεσα :

 • Ανάληψη μετρητών από τους λογαριασμούς σας (Ταμιευτηρίου, Τρεχούμενους, Ανοιχτά δάνεια) που έχετε συνδέσει με την χρεωστική σας κάρτα
 • Πρόσβαση σε περισσότερες από 30 υπηρεσίες (κατάθεση μετρητών και επιταγών, μεταφορά ποσού από λογαριασμό σε λογαριασμό, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ, πληρωμή δανείων, ενημέρωση για το υπόλοιπο και για τις 10 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, αλλαγή προσωπικού κωδικού πρόσβασης (ΡΙΝ), πληρωμή πιστωτικής κάρτας με χρέωση λογαριασμού σας κλπ).
 • Ανάληψη Μετρητών και Ερώτηση Υπολοίπου του Κύριου λογαριασμού της Κάρτας σας σε περισσότερα από 1.000.000 ΑΤΜ με το σήμα της VISA (στην Ελλάδα και το Εξωτερικό).
 • Απεριόριστος αριθμός συναλλαγών ως προς το πλήθος και με ευέλικτο ημερήσιο όριο συναλλαγών


Ενημέρωση για τις συναλλαγές σας με την ΑΤΕnet VISA Debit:Διαχείριση της ΑΤΕnet Visa Debit μέσω winbank web banking:

Τώρα μέσω της Winbank έχετε τη δυνατότητα να:

 • Βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για την κάρτα ATEnet Visa Debit όπως, στοιχεία κάρτας, στοιχεία για τον default account, όρια συναλλαγών κάρτας, συνδεδεμένα προϊόντα
 • Υποβάλετε αίτηση για μεταβολή των ημερήσιων ορίων συναλλαγών
 • Yποβάλετε αίτηση για μεταβολή συνδεδεμένων προϊόντων
 • Ζητήσετε επανέκδοση του προσωπικού κωδικού PIN της κάρτας σας
 • Ζητήσετε επανέκδοση της κάρτας λόγω φθοράς


Αγορές με την κάρτα σας αντί για μετρητά

Η χρεωστική κάρτα ΑΤΕnet Visa Debit σάς διευκολύνει στις καθημερινές σας αγορές αντί για μετρητά σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως σε supermarket, βενζινάδικα κ.λπ.

Τώρα μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές μέσω Internet ή παραγγελίες τηλεφωνικά. Οι αγορές σας γίνονται με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας, άρα δεν χρεώνεστε με τόκους.Ασφάλεια συναλλαγών με τεχνολογία Chip & PIN

Η χρεωστική κάρτα ΑΤΕnet Visa Debit διαθέτει τεχνολογία Chip & PIN για πιο ασφαλείς συναλλαγές. Στα φυσικά σημεία πώλησης το PIN της κάρτας σας είναι η ηλεκτρονική υπογραφή σας. Μόνο με την πληκτρολόγησή του επαληθεύονται τα στοιχεία σας και καταχωρείται η συναλλαγή σας.Άμεση και Ολοκληρωμένη Προστασία:

Αν χάσετε ή σας κλέψουν την κάρτα σας δηλώστε αμέσως την απώλεια ή την κλοπή καλώντας στο 210 32 88 000 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Τιμολόγηση

Είδος Συναλλαγής Χώρα-Νόμισμα Ποσό
    Συναλλαγής
    
Πάγια χρέωση Έξοδα μετατροπής συναλλάγματος
Ανάληψη Μετρητών
 
ΑΤΜ ΔΙΑΣ
ΑΤΜ εξωτερικού εντός ζώνης Ευρώ
 
< € 150,00
€ 150,01 έως € 250,00
>  € 250,01
 
€ 1,10
€ 1,50
€ 2,20
 
_
 
ΑΤΜ εξωτερικού εκτός ζώνης Ευρώ
 
ανεξαρτήτως ποσού
 
€ 4,00
 
2% επί του ποσού της συναλλαγής
μέγιστη χρέωση: € 6
 
Tirana Bank - ειδική τιμολόγηση
 
ανεξαρτήτως ποσού
 
€ 4,00
 
_
Ερώτηση Υπολοίπου
 
ΑΤΜ ΔΙΑΣ
ΑΤΜ εξωτερικού εντός ζώνης Ευρώ
 
ανεξαρτήτως ποσού
 
€ 0,18
 
_
 
ΑΤΜ εξωτερικού εκτός ζώνης Ευρώ
   
€ 1, 00
 
_
 
Tirana Bank
   
€ 0,55
 
_
Αγορά
 
εξωτερικό εκτός ζώνης Ευρώ
 
_
 
_
 
2%
επί του ποσού της συναλλαγής
μέγιστη χρέωση: € 6
     Αλλαγή PIN   ΑΤΜ ΔΙΑΣ     ανεξαρτήτως ποσού   € 0,18   _
     Απεμπλοκή PIN   ΑΤΜ ΔΙΑΣ     ανεξαρτήτως ποσού   € 0,18    _