Στην Τράπεζα Πειραιώς σου δείχνουμε τον δρόμο για το δικό σου σπίτι.

Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο* για πάντα

  • που διαμορφώνεται αποκλειστικά για εσένα
  • με μηδενικό κόστος πρόωρης εξόφλησης

* Το επιτόκιο του δανείου διαμορφώνεται κατόπιν αξιολόγησης της αίτησής σας από την Τράπεζα σύμφωνα με την ισχύουσα πιστωτική της πολιτική, λαμβανομένων υπόψη παραγόντων όπως η συναλλακτική συμπεριφορά, η παρεχόμενη εξασφάλιση, το ποσό και η διάρκεια του δανείου.

Συνδεθείτε στην υπηρεσία winbank web banking για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα, να πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές και να ενημερώνεστε για τα προϊόντα σας.

Εάν δεν έχετε κωδικούς, μπορείτε να εγγραφείτε online.

Στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για 3, 5, 10, 15, 20, 25 ή 30 έτη με σκοπό την αγορά, ανέγερση, ολοκλήρωση, ανακαίνιση ή επισκευή ακινήτου, την αγορά οικοπέδου και την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου άλλης τράπεζας.

Το επιτόκιο παραμένει σταθερό είτε για όλη τη διάρκεια του δανείου, είτε για συγκεκριμένη αρχική περίοδο και στη συνέχεια κυμαινόμενο με βάση το επιτόκιο Euribor μηνός πλέον σταθερού περιθωρίου.

Τα ανωτέρω επιτόκια διαμορφώνονται αποκλειστικά για εσένα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου εδώ.

Green Στεγαστικό δάνειο με σκοπό αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση ή ριζική επισκευή κατοικίας με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Το δάνειο προσφέρεται είτε με σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου (3, 5, 10, 15, 20, 25, 30 έτη), είτε με σταθερό επιτόκιο για συγκεκριμένη αρχική περίοδο και στη συνέχεια κυμαινόμενο με βάση το επιτόκιο Euribor μηνός πλέον ενός σταθερού περιθωρίου.

Επωφεληθείτε από το μειωμένο επιτόκιο του δανείου και την μηδενική δαπάνη εξέτασης αιτήματος.

Τα ανωτέρω επιτόκια διαμορφώνονται αποκλειστικά για εσένα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου εδώ.