Στεγαστικές Λύσεις για να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι

Εάν από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκες ότι αυτό το σπίτι είναι για σένα, τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με στεγαστικό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς:

  • Με Προσωποποιημένο κυμαινόμενο, σταθερό ή μικτό επιτόκιο*
  • Χωρίς ποινή πρόωρης εξόφλησης
  • Με μηδενική δαπάνη εξέτασης αιτήματος

Έλα σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για να υποβάλλεις αίτηση για το στεγαστικό δάνειο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.


*Το επιτόκιο του δανείου διαμορφώνεται κατόπιν αξιολόγησης της αίτησής σας από την Τράπεζα σύμφωνα με την ισχύουσα πιστωτική της πολιτική, λαμβανομένων υπόψη παραγόντων όπως η συναλλακτική συμπεριφορά, η παρεχόμενη εξασφάλιση, το ποσό και η διάρκεια του δανείου.

Στεγαστικό δάνειο μέχρι 30 έτη με σκοπό την αγορά, ανέγερση,  ανακαίνιση ή επισκευή ακινήτου, την αγορά οικοπέδου και την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου άλλης τράπεζας.

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor μηνός πλέον σταθερού περιθωρίου για όλη τη διάρκεια του δανείου που διαμορφώνεται αποκλειστικά για εσένα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου εδώ


Στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για 3, 5, 10, 15, 20, 25 ή 30 έτη με σκοπό την αγορά, ανέγερση, ανακαίνιση ή επισκευή ακινήτου, την αγορά οικοπέδου και την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου άλλης τράπεζας.

Το επιτόκιο παραμένει σταθερό είτε για όλη τη διάρκεια του δανείου είτε για συγκεκριμένη αρχική περίοδο και στη συνέχεια κυμαινόμενο με βάση το Euribor μηνός πλέον σταθερού περιθωρίου για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Τα ανωτέρω επιτόκια/περιθώρια διαμορφώνονται αποκλειστικά για εσένα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερώσου εδώ

Στην Τράπεζα Πειραιώς στηρίζουμε το πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου», που υλοποιείται στο πλαίσιο της στεγαστικής πολιτικής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αφορά στη χορήγηση συγχρηματοδοτούμενων χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων σε νέους/νέες και νέα ζευγάρια:

  • ηλικίας από 25 έως 39 ετών
  • που επιθυμούν την αγορά πρώτης κατοικίας και
  • που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα  

Μάθε περισσότερα στο piraeusbank.gr/spitimou