Πιστωτική Κάρτα Mastercard «Των Ενόπλων Δυνάμεων»

ypetha mastercard Πιστωτική κάρτα Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, με μοναδικά προνόμια αποκλειστικά για εσάς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές σας.
ΣΥΝΔΡΟΜΗ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Δωρεάν
για πάντα
2%
επί του υπολοίπου
Αγορών:
15,95%
0,5%
επιστροφή σε € επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €30 ανά μηνιαίο λογαριασμό
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης
 • Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις
Μεταφοράς Υπολοίπου:
9,00%

Πλεονεκτήματα

Η Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η δική σας πιστωτική κάρτα. Σας διευκολύνει στις καθημερινές συναλλαγές, αγορές και πληρωμές σας, προσφέροντάς σας μοναδικά προνόμια και πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης για τις αγορές σας.Επιβράβευση χρήσης

Η πιστωτική σας κάρτα Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων σας επιστρέφει το 0,5% επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €30 ανά μηνιαίο λογαριασμό.(Αναλυτικά οι όροι του προγράμματος).

Δωρεάν ετήσια συνδρομή

Η συνδρομή της πιστωτικής κάρτας Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων είναι δωρεάν για πάντα, τόσο για την κύρια όσο και για τις πρόσθετες κάρτες (δυνατότητα έκδοσης έως και 2 πρόσθετων καρτών).


Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις

Οι πιστωτικές κάρτες Πειραιώς Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων, σας προσφέρουν δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις:

Άτοκες δόσεις

Χαρακτηριστικά

Ορισμός / Αλλαγή PIN μέσω winbank web banking και winbank mobile app
Μπορείτε να ορίσετε / αλλάξετε το PIN της πιστωτικής σας κάρτας, άμεσα και με ασφάλεια, ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking και winbank mobile app ή να ζητήσετε την άμεση έκδοσή του σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας.
Ενεργοποίηση Κάρτας μέσω winbank
Ενεργοποιήστε την κάρτα σας εύκολα και γρήγορα, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking & της εφαρμογής winbank mobile app.
Επανέκδοση Κάρτας μέσω winbank
Επανεκδώστε την κάρτα σας λόγω απώλειας ή κλοπής, εύκολα και γρήγορα, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking & της εφαρμογής winbank mobile app.
Chip & PIN και Contactless
Η πιστωτική κάρτα Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων από την Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει Chip & PIN και Contactless τεχνολογία. Χρησιμοποιήστε την για πιο εύκολες και με μοναδική ταχύτητα συναλλαγές χωρίς να αφήνετε την κάρτα από τα χέρια σας, σε όλα τα σημεία συναλλαγών με το σύμβολο .
Πώς λειτουργεί η τεχνολογία των Ανέπαφων συναλλαγών
 • Ο έμπορος εισάγει το ποσό πληρωμής το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη του μηχανήματος αποδοχής καρτών με το σύμβολο . Εσείς απλά πλησιάζετε την κάρτα σας στο μηχάνημα.
 • Αν το ποσό είναι κάτω των € 50 δεν θα χρειαστεί να εισάγετε το PIN σας. Θα χρειαστεί να το πληκτρολογήσετε μόλις το συνολικό ποσό των συναλλαγών χωρίς PIN ξεπεράσει τα €150 (σωρευτικά)
 • Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος και εμφανίζεται ένδειξη έγκρισης στην οθόνη του ειδικού μηχανήματος.
 • Η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί!
Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας εισάγοντάς την στο μηχάνημα αποδοχής καρτών και πληκτρολογώντας το PIN σας.
Συνδρομή
Η συνδρομή της πιστωτικής κάρτας Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων είναι δωρεάν για πάντα, τόσο για την κύρια όσο και για τις πρόσθετες κάρτες (δυνατότητα έκδοσης έως και 2 πρόσθετων καρτών)
Ελάχιστη μηνιαία καταβολή
Η ελάχιστη μηνιαία καταβολή είναι 2% επί του υπολοίπου της κάρτας σας κάθε μήνα.
Επιτόκιο
 • Το ετήσιο επιτόκιο αγορών είναι 15,95% + 0,60% (Εισφ. Ν.128/75)
 • Το ετήσιο επιτόκιο ανάληψης μετρητών είναι 19,15% + 0,60% (Εισφ. Ν.128/75)
 • Το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου είναι 9,00% + 0,60% (Εισφ. Ν.128/75) και ισχύει για το υπόλοιπο που μεταφέρατε μέχρι την αποπληρωμή του
Μεταφορά υπολοίπου
Στην πιστωτική κάρτα Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων από την Τράπεζα Πειραιώς μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο οποιασδήποτε άλλης πιστωτικής κάρτας σας ελληνικής τράπεζας, εκτός της Τράπεζας Πειραιώς.
Υπηρεσία e-statements
Μην ξεφυλλίζετε τον λογαριασμό σας. Δείτε τον ηλεκτρονικά και φροντίστε το περιβάλλον.
Ενεργοποιώντας την υπηρεσία e-statements έχετε:
 • Ασφαλή πρόσβαση στους λογαριασμούς των πιστωτικών σας καρτών
 • Ιστορικότητα μηνιαίων λογαριασμών έως και 2 χρόνια
 • Δυνατότητα αποθήκευσης, ταξινόμησης και εκτύπωσης των λογαριασμών σας
 • Πρόσβαση σε προσφορές για αγορές με τις πιστωτικές σας κάρτες

Πώς θα την αποκτήσετε

Προαπαιτούμενο για την απόκτηση της πιστωτικής κάρτας Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων είναι να ανήκετε σε μια από τις κατηγορίες δικαιούχων.
Εφόσον, λοιπόν, είστε δικαιούχος, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
 • 1.
  Συμπληρώνετε την αίτηση πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς με τα στοιχεία σας, στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.
 • 2.
  Επισκέπτεστε το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που σας εξυπηρετεί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να υπογράψετε την αίτησή σας.
 • 3.
  Η Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει την αίτησή σας. Εφόσον την εγκρίνει, σας ενημερώνει πώς θα παραλάβετε την πιστωτική σας κάρτα Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων και το PIN της.

Δικαιούχοι

 • Εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό Ενόπλων Δυνάμεων
  (που υπάγονται σε ένα εκ των 4 Γενικών Επιτελείων ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ)
 • Εν υπηρεσία πολιτικό προσωπικό ΥΠΕΘΑ (που υπάγονται σε ένα εκ των 3 Γενικών Επιτελείων ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ)
  ή εργάζονται σε ΝΠΔΔ και λοιπούς φορείς που υπάγονται διοικητικά
  ή εποπτεύονται από το ΥΠΕΘΑ απευθείας ή μέσω των Γενικών Επιτελείων
 • Μέλη οικογενειών του εν ενεργεία στρατιωτικού προσωπικού και του εν υπηρεσία πολιτικού προσωπικού ενόπλων δυνάμεων (σύζυγοι, τέκνα και γονείς)
 • Απόστρατοι αξιωματικοί & υπαξιωματικοί, & συνταξιούχοι πολιτικοί υπάλληλοι
 • Μέλη οικογενειών του εν αποστρατεία στρατιωτικού προσωπικού (εν ζωή και αποθανόντων) των Ενόπλων Δυνάμεων (σύζυγοι, τέκνα και γονείς)
 • Μέλη των ορφανικών οικογενειών (σύζυγοι και τέκνα) των θανόντων εν υπηρεσία στρατιωτικών
 • Εθνοφύλακες

Σημείωση: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για να γίνει ταυτοποίηση ή επικαιροποίηση των στοιχείων σας, έτσι ώστε να μπορείτε άμεσα ή σε μεταγενέστερο χρόνο να αποκτήσετε οποιοδήποτε από τα προσφερόμενα προνομιακά προϊόντα.

Ειδικότερα, αν είστε μέλος οικογένειας του εν ενεργεία στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων (ως άνω περίπτωση), πριν την ταυτοποίηση /επικαιροποίηση των δικών σας στοιχείων πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί η ταυτοποίηση /επικαιροποίηση των στοιχείων του εν ενεργεία δικαιούχου (ως άνω περιπτώσεις).

Δείτε αναλυτικά τα Δικαιολογητικά, ανά κατηγορία δικαιούχου