Οι πληρωμές γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, όταν τα πάντα είναι στο χέρι σου!

Πληρώστε εύκολα με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς μέσω Apple Pay.

Προσθέστε τις κάρτες Visa & Mastercard® στο Apple Pay και πληρώστε γρήγορα και με ασφάλεια με το smartphone ή το smartwatch σας.

Μάθετε περισσότερα

Google Pay™. O πιο εύκολος τρόπος να κάνετε τις καθημερινές σας συναλλαγές

Πραγματοποιήστε γρήγορα και εύκολα ανέπαφες πληρωμές πλησιάζοντας απλά το Android κινητό ή smartwatch σας στο τερματικό POS, καθώς και online πληρωμές σε εφαρμογές και ιστότοπους εμπόρων απλά επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το Google Pay!

Μάθετε περισσότερα

Τώρα Garmin & Τράπεζα Πειραιώς μαζί σας σε κάθε διαδρομή!

Είστε λάτρεις των σπορ και της τεχνολογίας και το Garmin smartwatch είναι ήδη μέρος της καθημερινότητάς σας; Τώρα, μπορείτε να αφήσετε το πορτοφόλι, τα μετρητά και το smartphone σας στο σπίτι και να κάνετε τις συναλλαγές σας ανέπαφα μέσω του Garmin smartwatch σας και με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Μάθετε περισσότερα

Τώρα Fitbit & Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε σας βήμα!

Αφήσατε το πορτοφόλι σας ή ακόμα και το smartphone σας στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Τώρα μπορείτε να κάνετε ανέπαφες αγορές με τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας μόνο το Fitbit smartwatch ή tracker σας.

Μάθετε περισσότερα

Τώρα, μπορείτε να κάνετε ανέπαφες πληρωμές με το smartphone ή το smartwatch σας και τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Γνώρισε όλους τους τρόπους Smart Payments για να κάνεις τις αγορές σου με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!