Αίτηση για Πιστωτική Κάρτα Πειραιώς LifeCard Visa 1.   Επιλέγετε ασφαλιστή από το δίκτυο ασφαλιστών της Ευρωπαϊκής Πίστης. 2.  Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας στο τηλέφωνο 210 - 8119670 3.  Για να αποκτήσετε την Πειραιώς Life Card Visa συμπληρώνετε την Αίτηση Πιστωτικής Κάρτας Πειραιώς Life Card Visa, που θα σας δώσει ο        ασφαλιστής σας, με τα στοιχεία σας:

    • Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης
    • Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας
    • Tελευταία απόδειξη μισθοδοσίας, εάν είστε μισθωτός
    • Tριμηνιαία εκκαθάριση ή το τελευταίο απόκομμα σύνταξης, εάν είστε συνταξιούχος


 4.  Η Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει την αίτησή σας με τα δικαιολογητικά που έχετε προσκομίσει. Εφόσον την εγκρίνει, εκδίδει την κάρτα Πειραιώς Life       Card Visa και τη στέλνει στο κατάστημα που επιλέξατε στην αίτησή σας. Από εκεί σας ειδοποιούν ότι είναι έτοιμη να την παραλάβετε.

      Η διαδικασία από την έγκριση της αίτησής σας μέχρι την έκδοση της κάρτας σας διαρκεί συνήθως 5 με 10 εργάσιμες μέρες. 5.  Παραλαμβάνετε την κάρτα σας με τους όρους χρήσης της και τον προσωπικό κωδικό PIN της από το κατάστημα που επιλέξατε στην αίτησή σας. Η       κάρτα σας είναι δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένη. Για να χρησιμοποιείτε την κάρτα Πειραιώς Life Card Visa, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσετε. 6.  Ενεργοποιείτε την κάρτα σας στο ΑΤΜ του καταστήματος από όπου την παραλάβετε ή σε άλλο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς. Για λόγους ασφαλείας,       το σύστημα σας προτείνει να επιλέξετε νέο προσωπικό κωδικό PIN.

     Με την ενεργοποίηση της κάρτας σας μπορείτε πλέον να τη χρησιμοποιείτε για αγορές, πληρωμές και ανάληψη μετρητών από ATM σε όλη την       Ελλάδα και το εξωτερικό.