Δόσεις όπου και όποτε εσύ θες με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Τώρα, η Τράπεζα Πειραιώς σού δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις σε δόσεις τις συναλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει με την πιστωτική σου κάρτα, με τη νέα υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις».

Online μέσω winbank web banking & winbank mobile app μπορείς να μετατρέψεις κάθε σου συναλλαγή έως και σε 12 άτοκες δόσεις!

Mάθε περισσότερα

Χρησιμοποίησε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε κάθε σου συναλλαγή και αποπλήρωσε έως και σε 12 άτοκες δόσεις.

Η διαδικασία της μετατροπής των δόσεων γίνεται εύκολα, γρήγορα και online μέσω winbank web banking και winbank mobile app.

Η υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»  προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.

H χρέωση ανά δόση ανέρχεται σε 0,30€ εκτός των περιπτώσεων που προσφέρονται ανέξοδα από την Τράπεζα, όπως αγορές καυσίμων ≥ €300 καθώς και πληρωμές βεβαιωμένων οφειλών δημοσίου/τελών κυκλοφορίας/τέλους υπαγωγής στη ρύθμιση αυθαιρέτων/ενιαίου ειδικού προστίμου ρύθμισης αυθαιρέτων & φυσικού αερίου, που έχουν εξοφληθεί εφάπαξ μέσω winbank.
Η διαδικασία για την μετατροπή σε δόσεις ολοκληρώνεται σε απλά βήματα.

Συνδέεσαι στη winbank με τους κωδικούς σου και επιλέγεις:

  • τις κινήσεις πιστωτικών καρτών ή την πιστωτική σου κάρτα
  • την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις», στις «Σχετικές Υπηρεσίες» (στο web) / στις «Επιλογές» κάρτας (στο mobile)
  • τη συναλλαγή που επιθυμείς να μετατρέψεις σε δόσεις
  • το πλήθος των δόσεων

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις χρήση της νέας υπηρεσίας είναι να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης winbank.