Αυτόματες Συναλλαγές

Στο χώρο αυτό μπορείτε να πραγματοποιείτε αυτόματες και γρήγορες τραπεζικές συναλλαγές.

Εδώ θα βρείτε τo μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών easypay, το μηχάνημα αυτόματης ενημέρωσης βιβλιαρίου και το μηχάνημα άμεσης έκδοσης προπληρωμένης gift card της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συναλλαγές στα μηχανήματα easypay γίνονται απλά και γρήγορα είτε με την εισαγωγή μετρητών στο μηχάνημα είτε με χρήση κάρτας πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης. Για να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα δεν χρειάζεται να είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς.

Πραγματοποιήστε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα:

  • Άμεση έκδοση prepaid gift καρτών*
  • Πληρωμή λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου
  • Πληρωμή πιστωτικών καρτών και δανείων
  • Κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό τρίτου
  • Αγορά αερόχρονου
  • Ενημέρωση βιβλιαρίου

Στο μηχάνημα αυτόματης ενημέρωσης βιβλιαρίου έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε μόνοι σας, γρήγορα και απλά, το βιβλιάριο καταθέσεών σας για άμεση αποτύπωση των κινήσεων του λογαριασμού σας.

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να εκδώσετε μόνοι σας με κατάθεση μετρητών και να παραλάβετε την ίδια στιγμή τη νέα σας προπληρωμένη κάρτα, φορτισμένη με το ποσό που επιθυμείτε (ελάχιστο 10€ και μέγιστο 255€). Η κάρτα σας είναι ήδη ενεργοποιημένη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε άμεσα για τις αγορές σας σε φυσικά καταστήματα εντός Ελλάδας ή ακόμα και ως δώρο.


* Προσφέρεται στα e-branch Αμπελοκήπων, Χαλανδρίου, του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, Γλυφάδας, Ηρακλείου Κρήτης και Διαγωνίου Θεσσαλονίκης.