Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια;
Check Ιn Class app

Όσα περισσότερα Check In Class κάνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Κατέβασε το "Check In Class app" και διεκδίκησε μια Prepaid Gift Card αξίας 10 ευρώ στη στιγμή κάθε φορά που κάνεις Check-In.

Τα βήματα για να κερδίσεις είναι απλά

 1. Κατέβασε στο κινητό σου το Check In Class app της Τράπεζας Πειραιώς
 2. Κάνε Check In και δες αν κέρδισες στη στιγμή μια Prepaid Gift Card αξίας 10 ευρώ.
 3. Μοιράσου τις σημειώσεις των μαθημάτων σου με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές σου, μάζεψε Points που μπορείς να μετατρέψεις σε yellows!

Μεγάλη Κλήρωση

Απόκτησε οποιοδήποτε προϊόν της Τράπεζας Πειραιώς από 10/10/2022 έως 31/01/2023 και μπες στη Μεγάλη Κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24/2/2023 για να κερδίσεις ακόμα μεγαλύτερα δώρα (αναλογούν 10 συμμετοχές ανά προϊόν).
Σημείωση: Για τη συμμετοχή στη Μεγάλη Κλήρωση απαιτείται αγορά Τραπεζικού ή Ασφαλιστικού προϊόντος
15 tablet
Samsung Galaxy
15 Πειραιώς
Prepaid Gift Cards
με το ποσό των 50€

To Check In Class app με μια ματιά

Check In

Κάνε καθημερινά Check In.

 • Δες αμέσως, αν κέρδισες μια Prepaid Gift Card αξίας 10 ευρώ και μάζεψε Points & συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.
 • Κλείσε ραντεβού σε ένα Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για να παραλάβεις το δώρο σου.

Σημειώσεις

Μοιράσου τις σημειώσεις των μαθήματων σου με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές σου, μάζεψε Points και αύξησε τις συμμετοχές σου στη Μεγάλη Κλήρωση.

 • Μάζεψε τώρα τα πρώτα σου 2.500 Points κάνοντας το πρώτο σου upload στο Check In Class App!
 • Βρες σημειώσεις για τα μαθήματα που σε ενδιαφέρουν.

Points

Συγκέντρωσε πόντους από Check In, απόκτηση Τραπεζικών προϊόντων και ανέβασμα σημειώσεων.

Μπορείς να τους μετατρέψεις σε yellows* και να τους εξαργυρώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

* απαιτείται να είσαι Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς

Αποκλειστικά για εσένα

Η Τράπεζα Πειραιώς σου προσφέρει το Φοιτητικό Πακέτο Check In Class με προϊόντα για τις καθημερινές σου συναλλαγές και ανάγκες.
Εξυπηρέτησε την καθημερινότητά σου και κάνε τις συναλλαγές σου πιο γρήγορα και εύκολα
Διαχειρίσου τα οικονομικά σου και νιώσε ασφαλής με τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς

Project Future

Πιστεύουμε πως οι νέοι αξίζουν μια θέση στην αγορά εργασίας και τους βοηθάμε να τη βρουν με το Project Future της Τράπεζας Πειραιώς.

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να συμμετέχω;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα και εφόσον το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που ανήκουν συμμετέχει στο Check In Class. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 10/10/2022 έως 31/01/2023 και η διαδικασία είναι απλή:

 • Κατέβασε την εφαρμογή Check In Class στο κινητό σου και κάνε καθημερινά Check In. Δες αμέσως, αν κέρδισες μια Prepaid Gift Card αξίας 10 ευρώ και μάζεψε Points & συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.
 • Ανέβασε σημειώσεις και μάζεψε Points & συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.
 • Απόκτησε ένα ή περισσότερα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ταιριάζει στη φοιτητική σου ζωή για να ενεργοποιήσεις τις συμμετοχές σου για τη μεγάλη κλήρωση. Εξαιρείται η Prepaid Gift Card αξίας €10 την οποία κέρδισες ως δώρο της instant κλήρωσης και είναι μη επαναφορτιζόμενη. Κατά την παραλαβή της όμως από ένα κατάστημα της Τράπεζας, μπορείς να αναβαθμίσεις δωρεάν, εύκολα και γρήγορα την Prepaid Gift σου σε Prepaid Reloadable και να ενεργοποιήσεις τις Συµµετοχές σου για τη Μεγάλη Κλήρωση, έχοντας μαζί σου, το εκκαθαριστικό σου, έναν λογαριασμό ∆ΕΚΟ, έναν λογαριασμό τηλεφωνίας και την ταυτότητά σου (κανονική και φοιτητική) αν δεν είσαι πελάτης της Τράπεζας, ενώ αν είσαι ήδη πελάτης χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών, εφόσον τα στοιχεία που έχεις δηλώσει στην τράπεζα παραμένουν ίδια.

Πώς θα μάθω τα αποτελέσματα της Μεγάλης Κλήρωσης;

Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Θα γίνει χρήση των προσωπικών μου δεδομένων;

Κάθε νικητής αποδέχεται τη χρήση φωτογραφίας του με αναγραφή του ονοματεπωνύμου του από την Τράπεζα για λόγους διαφημιστικούς, στην ειδική ιστοσελίδα του Διαγωνισμού αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας και με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό παρέχει την ανεπιφύλακτη προς τούτο συναίνεσή του.

Πού και πώς θα παραλάβω το δώρο μου;

Η παραλαβή της Prepaid Gift Card, αξίας 10 ευρώ, θα γίνει από τα Καταστήματα διάθεσης δώρων, σε χρόνο που θα υποδειχθεί από την Τράπεζα. Οι τυχεροί της μεγάλης κλήρωσης θα παραλάβουν τα δώρα τους με έξοδα της Τράπεζας, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει. Για την παράδοση του δώρου από την Τράπεζα, απαιτείται η ταυτοποίηση στοιχείων με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Ποια τραπεζικά προϊόντα μου εξασφαλίζουν συμμετοχή στη κλήρωση για τα μεγάλα δώρα;

Η απόκτηση οποιουδήποτε Τραπεζικού ή Ασφαλιστικού προϊόντος από 10/10/2022 έως 31/01/2023. Εξαιρείται η Prepaid Gift Card την οποία κέρδισες ως δώρο της στιγμιαίας κλήρωσης.

Κατά την παραλαβή της όμως από ένα κατάστημα της Τράπεζας, μπορείς να αναβαθμίσεις δωρεάν, εύκολα και γρήγορα την Prepaid Gift σου σε Prepaid Reloadable και να ενεργοποιήσεις τις Συµµετοχές σου για τη Μεγάλη Κλήρωση, έχοντας μαζί σου το εκκαθαριστικό σου, έναν λογαριασμό ∆ΕΚΟ, έναν λογαριασμό τηλεφωνίας και την ταυτότητά σου (κανονική και φοιτητική) αν δεν είσαι πελάτης της Τράπεζας, ενώ αν είσαι ήδη πελάτης, χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών, εφόσον τα στοιχεία που έχεις δηλώσει στην τράπεζα παραμένουν ίδια.

Ποια είναι η διαδικασία για να ανεβάζω σημειώσεις;

Στην ειδική ενότητα της εφαρμογής μπορείς να επισυνάψεις εικόνες με τις σημειώσεις των μαθήματων σου. Μπορείς να ανεβάσεις σημειώσεις με δέκα σελίδες σημειώσεων ανά μάθημα. Οι σημειώσεις των μαθημάτων πρέπει να είναι οπωσδήποτε δικές σου. Οποιαδήποτε δημοσίευση σημειώσεων μαθημάτων που δεν σου ανήκουν συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Πως μαζεύω Points;

Μαζεύεις Points:

 • από το upload σημειώσεων. Στο πρώτο upload κερδίζεις 2.500 πόντους και σε κάθε επόμενο από 50 πόντους.
 • από τα Check In που κάνεις (έχει όριο 1 check in την ημέρα) (1 πόντος)
 • από την αγορά τραπεζικών προϊόντων (10 πόντοι)
 • όταν βρίσκεσαι στο top 3 στο leaderboard (τον συγκεκριμένο μήνα) (10 πόντοι)
 • όταν άλλοι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες σου κατεβάσουν τις σημειώσεις των μαθημάτων σου (10 πόντοι για κάθε σημείωση)

Πως μπορώ να μετατρέψω τα Points μου σε yellows;

Μέσω της εφαρμογής Check In Class επιλέγοντας «Μετατροπή». Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απαιτείται να είσαι μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης “yellow” της Τράπεζας Πειραιώς.

Check In Class app

Κατέβασε το "Check In Class app" και διεκδίκησε πλούσια δώρα.
Κατέβασε το app