Εκτίμηση Επενδυτικού Χρυσού


Η Τράπεζα Πειραιώς αναλαμβάνει τον έλεγχο γνησιότητας και την εκτίμηση της αξίας του Επενδυτικού Χρυσού. Το κόστος για την υπηρεσία βασίζεται στο Τιμολόγιο Προμηθειών της Τράπεζας Πειραιώς.

Πλεονεκτήματα

  • Ο έλεγχος γνησιότητας γίνεται, είτε παρουσία σας, είτε μέσω της ασφαλούς μεταφοράς του μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας.
  • Η εκτίμηση επενδυτικού χρυσού γίνεται από ειδικό εκτιμητή καθώς και προηγμένης τεχνολογίας φασματογράφους, στους χώρους της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης
  • Η υπηρεσία προσφέρεται ανεξαρτήτως εάν έχετε προβεί ή όχι σε συναλλαγή αγοράς ή πώλησης Χρυσού από την Τράπεζα Πειραιώς

Πως γίνεται η εκτίμηση του Επενδυτικού Χρυσού

Στο Piraeus Gold

Το νέο σημείο αποκλειστικής εξυπηρέτησης πελατών για το σύνολο των Προϊόντων και Υπηρεσιών Χρυσού της Τράπεζας Πειραιώς. Tο Piraeus Gold στεγάζεται στο κατάστημα στην οδό Πανεπιστημίου 16, στο κέντρο της Αθήνας και στο Ηράκλειο Κρήτης, στο κατάστημα 25ης Αυγούστου 62 & Κορωναίου και στην οδό Ίωνος Δραγούμη 5, στην Θεσσαλονίκη.

Δεν απαιτείται προγραμματισμένο ραντεβού.

Βρείτε το Piraeus Gold

Στους ειδικούς χώρους της Τράπεζας Πειραιώς

Στους ειδικούς χώρους της Τράπεζας Πειραιώς, στην Αθήνα, παρουσία σας, ο ειδικός εκτιμητής της Τράπεζας εξετάζει τον Επενδυτικό Χρυσό, τον διαχωρίζει σε αποδεκτό και μη και αποφαίνεται για τη γνησιότητα και την αξία του.

Για να κλείσετε ραντεβού με τον εκτιμητή, πρέπει προηγουμένως να επισκεφτείτε το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που σας εξυπηρετεί.

Βρείτε κοντινό κατάστημα της Τράπεζας ΠειραιώςΜέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς

Εάν τυχόν μένετε μακριά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και δεν μπορείτε ο ίδιος να μεταφέρετε τον επενδυτικό σας χρυσό στους ειδικούς χώρους εκτίμησης, απευθυνθείτε στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που σας εξυπηρετεί.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος διαχειρίζεται τη διαδικασία παραλαβής του επενδυτικού χρυσού από εσάς και ασφαλούς αποστολής του στους ειδικούς χώρους εκτίμησης.

Σε αυτή την περίπτωση, στο κόστος για την υπηρεσία εκτίμησης χρυσών λιρών συνυπολογίζονται επιπλέον τα έξοδα της ασφαλούς μεταφοράς του Επενδυτικού Χρυσού.

Βρείτε κοντινό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς