Προπληρωμένη Κάρτα Πειραιώς Prepaid Reloadable για το Παιδί σας

Με την Prepaid Mastercard® Reloadable το παιδί σας αποκτά αυτονομία και εσείς νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά!

1. Έκδοση
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς μαζί με το παιδί σας. Η κάρτα* εκδίδεται σε λίγα μόλις λεπτά στο όνομα του παιδιού σας άνω των 14 ετών, με την προϋπόθεση να προσκομίσετε την Αστυνομική του Ταυτότητα ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης, καθώς και ένα πρόσφατο λογαριασμό Οργανισμού Κοινής Ωφελείας.

2. Φόρτιση
Η κάρτα φορτίζεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας online μέσω winbank web, mobile ή phone banking από το λογαριασμό σας, προσφέροντάς σας ευκολία, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να τη φορτίσετε μέσω των ταμείων των καταστημάτων & των μηχανημάτων easypay της Τράπεζας.

3. Χρήση
Με την Prepaid το παιδί σας μπορεί να καλύψει τις καθημερινές του ανάγκες, όπως να αγοράσει εισιτήρια σινεμά, φαγητό, μουσική από το κινητό του, ρούχα, δώρα για τους φίλους του.
Όπως όλες οι κάρτες, η Prepaid είναι contactless και χρησιμοποιείται και για ανέπαφες συναλλαγές.

4. Ενημέρωση
Με την υπηρεσία winbank alerts εσείς (εφόσον είστε πελάτης της Τράπεζας) και το παιδί σας, ενημερώνεστε για τις συναλλαγές της κάρτας μέσω sms / email την ώρα που συμβαίνουν.

5. Πλεονεκτήματα
Η επαναφορτιζόμενη Prepaid Mastercard είναι ο εύκολος και καινοτόμος τρόπος να δώσετε στο παιδί σας το χαρτζιλίκι του, γιατί:

  • Του μαθαίνει να διαχειρίζεται τα χρήματά του και το βοηθάει να αποκτήσει σιγουριά και ανεξαρτησία
  • Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις συναλλαγές του, αποκτώντας την υπηρεσία winbank alerts
* Η Prepaid Mastercard Reloadable παρέχεται υπό τις ισχύουσες περιοριστικές διατάξεις στην κίνηση κεφαλαίων.