«Ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή» με «πράσινη» χρηματοδότηση για διπλό όφελος!

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τις παλιές ενεργοβόρες οικιακές σας συσκευές με νέες υψηλότερης απόδοσης και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης;

Κάντε το τώρα και επωφεληθείτε διπλά!
 • Καλύψτε μέρος του κόστους αγοράς με την επιδότηση από το Πρόγραμμα της Κυβέρνησης «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή».
 • Για το υπόλοιπο ή και για όλο το ποσό ακόμα και χωρίς επιδότηση, κάντε αίτηση για το Green Καταναλωτικό Δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο 8,75%
Ενημερωθείτε για το
Green Καταναλωτικό Δάνειο

Στηρίζοντας έμπρακτα τις πράσινες επιλογές σας, σας προσφέρουμε το Green Καταναλωτικό Δάνειο που χρειάζεστε με ανταγωνιστικό επιτόκιο και γρήγορες διαδικασίες χρηματοδότησης.

 • Χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο 8,75%
 • Έξοδα €150
 • Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες
 • Ποσό δανείου από €1.500 έως €20.000
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕΠΠΕ

Για ποσό δανείου 6.000€, διάρκεια αποπληρωμής 36 μήνες, κυμαινόμενο επιτόκιο 8,75% για όλη τη διάρκεια του δανείου (πλέον εισφ. Ν. 128/75, 0,60%), Δαπάνη Εξέτασης Αιτήματος: 150€, ισχύουν τα ακόλουθα:
Συνολικό Ποσό προς πληρωμή: 6.906,04€
Σ.Ε.Π.Π.Ε: 11,70%

Διευκρινίζεται ότι το ΣΕΠΠΕ και το συνολικό ποσό προς πληρωμή αναφέρονται αποκλειστικά χάριν παραδείγματος και προκύπτουν μόνον με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν τα προαναφερθέντα δεδομένα.

Το προϊόν χορηγείται με βάση τα ισχύοντα πιστοδοτικά κριτήρια της Τράπεζας Πειραιώς.

 1. Τι επιδοτεί το Πρόγραμμα;

  Οι συσκευές που εντάσσονται στο Πρόγραμμα είναι τα κλιματιστικά, τα ψυγεία και οι καταψύκτες. Για κάθε αγορά νέας συσκευής με επιδότηση, δημιουργείται παράλληλα η υποχρέωση παράδοσης μίας παλιάς προς ανακύκλωση που ανήκει στην ίδια κατηγορία.

 2. Ποια είναι τα βασικά βήματα συμμετοχής στο Πρόγραμμα;

  • Υποβάλετε την αίτησή σας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας αιτήσεων ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ (allazosyskevi.gov.gr) με κωδικούς taxis.
  • Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί, θα λάβετε ηλεκτρονικά και με sms επιταγές-μοναδικούς κωδικούς- του Προγράμματος (μία για κάθε συσκευή με max αριθμό τρεις).
  • Με τις επιταγές μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά των συσκευών καλύπτοντας ένα μέρος της τιμής του προϊόντος (ίσο με την αξία της επιταγής), ενώ η υπολειπόμενη αξία καλύπτεται από εσάς.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ (allazosyskevi.gov.gr).

 3. Πού μπορώ να υποβάλλω αίτημα για το Green Καταναλωτικό δάνειο;

  Σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς κατόπιν ραντεβού.

 4. Μπορώ να πάρω το δάνειο χωρίς την επιδότηση από το Πρόγραμμα;

  Ναι, μπορείτε. Η χορήγηση του δανείου είναι ανεξάρτητη του Προγράμματος. Ωστόσο σε συνδυασμό με την επιδότηση μπορείτε να επωφεληθείτε διπλά!

 5. Τι προϊόντα μπορώ να αγοράσω με το Green Καταναλωτικό δάνειο;

  Με το Green Καταναλωτικό δάνειο μπορείτε να αγοράσετε πράσινες οικοσκευές, να βελτιώσετε την κατοικία σας μέσω πράσινων τεχνικών παρεμβάσεων και να καλύψετε την ανάγκη σας για πράσινες μετακινήσεις (ηλεκτρικό ποδήλατο, ηλεκτρικό πατίνι, ηλεκτρικό αυτοκίνητο).