Ενίσχυση Επιχειρήσεων που Επιθυμούν Συστήματα Net Metering

Κάνε την επιχείρησή σου ενεργειακά αυτόνομη με τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα Ενεργειακού Συμψηφισμού και επωφελήσου παράγοντας το δικό σου ρεύμα. Στην Τράπεζα Πειραιώς ενισχύουμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκαταστήσουν συστήματα ενεργειακού συμψηφισμού Net metering.

Τώρα, μπορείς να μειώσεις το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σου εγκαθιστώντας το κατάλληλο σύστημα αυτοπαραγωγής με συμψηφισμό ενέργειας – Νet Μetering, αξιοποιώντας παράλληλα τη δυνατότητα χρηματοδότησης που σου παρέχει η Τράπεζα Πειραιώς με μηδενικό κόστος πρόωρης εξόφλησης.

Συνδεθείτε στην υπηρεσία winbank web banking για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα, να πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές και να ενημερώνεστε για τα προϊόντα σας.

Aν δεν έχετε κωδικούς μπορείτε να εγγραφείτε online

  • Πρόσβαση σε χρηματοδότηση με προνομιακούς όρους

    Στηρίζοντας έμπρακτα τα επενδυτικά σχέδια που συντελούν εξοικονόμηση του λειτουργικού κόστους διαμορφώσαμε το εξειδικευμένο προϊόν Net Metering, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης της επιχείρησης σας για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για ενεργειακό συμψηφισμό με ευνοϊκό επιτόκιο και προνομιακούς όρους που καθορίζονται σε συνδυασμό με το προφίλ του πελάτη (για τις μεγάλες επιχειρήσεις) και τις προσφερόμενες εξασφαλίσεις.

  • Ευέλικτες διαδικασίες

    Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία σε έργα πράσινης επιχειρηματικότητας, σας εξασφαλίζουμε εύκολα και γρήγορα τη χρηματοδότηση που εξυπηρετεί καλύτερα τους στόχους της επιχείρησής σας και στηρίζουμε στις κρίσιμες αποφάσεις που συνοδεύουν την υλοποίησή τους.

  • Η σωστή κίνηση για το περιβάλλον

    Με ένα καλά μελετημένο επιχειρηματικό πλάνο και τη στήριξη που σου προσφέρουμε σε κάθε βήμα, συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος ενώ παράλληλα μειώνεις το ενεργειακό κόστος της επιχείρησής σου, σταθεροποιώντας το κόστος αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Το προϊόν αφορά τη χρηματοδότηση για την αγορά και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων κατάλληλων για Αυτοπαραγωγή με Συμψηφισμό Ενέργειας (Net Metering).

Με την εν λόγω εγκατάσταση επιδιώκεται η εξοικονόμηση δαπανών ενέργειας μέσω του συμψηφισμού παραγόμενης- καταναλισκόμενης ενέργειας.

Η χρηματοδότηση μπορεί να φτάσει έως και το 80% του επενδυτικού σχεδίου με προνομιακούς όρους χορήγησης.