ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Τράπεζα Πειραιώς
 
 
 

Οι Αξίες μας

Στο Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς, κάθε συνεργασία διαπνέεται από θεμελιώδεις αρχές, ώστε να σας προσφέρουμε εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις σας. Η Μοναδικότητα, η Ελευθερία, η Εμπιστοσύνη, η Γνώση και η Ηρεμία αποτελούν για εμάς οδηγό για κάθε μας ενέργεια, ώστε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας επιθυμία και σε κάθε σας φιλοδοξία.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ
Οι επενδυτικές σας ανάγκες είναι για εμάς μοναδικές, όπως άλλωστε είστε και εσείς. Έτσι μοναδικά τις προσεγγίζουμε. Σχεδιάζουμε μαζί το επόμενό σας βήμα, έχοντας για πυξίδα μας τους δικούς σας στόχους.

ΗΡΕΜΙΑ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ
ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ
Αναγνωρίζουμε όσο και εσείς την αξία της ηρεμίας στη ζωή σας. Στόχος μας είναι να τη διαφυλάσσουμε, κάνοντάς σας εξατομικευμένες προτάσεις, με σωστή κρίση και αντικειμενικότητα, για να μπορείτε να είστε ήσυχοι με τις επιλογές σας.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ
ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Οι προτάσεις και οι επιλογές μας συναντούν τις δικές σας προσδοκίες για αποδόσεις, προφυλάσσοντας την περιουσία σας, με σεβασμό στη δικαίωση των κόπων σας και στο σχεδιασμό σας για τις επόμενες γενιές.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ
Απολαμβάνετε πλήρη ελευθερία, χωρίς γεωγραφικά σύνορα ή χρονικούς περιορισμούς, μέσα από τους επενδυτικούς ορίζοντες που ανοίγουμε για εσάς, για να διευρύνουμε τις επιλογές σας.

ΓΝΩΣΗ

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
Μετουσιώνουμε την εμπειρία μας σε θετικό αποτέλεσμα και την εξειδίκευσή μας σε προτάσεις ειδικά για εσάς. Με αφοσίωση στις προσωπικές σας φιλοδοξίες, αξιολογούμε τις επιλογές που υπάρχουν, για να πέτυχουμε τους στόχους σας.
Οι Άνθρωποί μας
Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το Private Phone Banking 24/7
(+30) 210 38 98 900

ή με τα Κεντρικά Γραφεία
(+30) 210 74 69 000

Οι Υπηρεσίες μας