ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Τράπεζα Πειραιώς

Κάθε επενδυτική στρατηγική είναι μοναδική, όπως άλλωστε και εσείς.

 
 

Tailor Made Discretionary Portfolios

Σεβόμενοι τη μοναδικότητά σας, δημιουργούμε για εσάς τα Tailor Made Discretionary Portfolios. Αυτή η πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία αποτελεί την αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών του Private Banking, προσεγγίζοντας τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας απολύτως εξατομικευμένα.

Στο σημερινό, ολοένα και πιο σύνθετο και απαιτητικό χρηματοοικονομικό περιβάλλον, το πολύπλοκο έργο της διαχείρισης της περιουσίας σας γίνεται σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαχειριστές της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, οι οποίοι, μέσα από ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που αντλείται από τους συνεργάτες μας σε όλον τον κόσμο, εφαρμόζουν την επενδυτική στρατηγική εντοπίζοντας επενδυτικές ευκαιρίες που ταιριάζουν αποκλειστικά σε εσάς.

Τα Tailor Made Discretionary Portfolios προσαρμόζονται ακριβώς στις προσωπικές σας προτιμήσεις και μας επιτρέπουν να διαμορφώσουμε ιδέες και εξατομικευμένες επιλογές, που αντικατοπτρίζουν πλήρως τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, οι λύσεις που εφαρμόζουμε εξελίσσονται σύμφωνα με τις συνθήκες της ζωής σας, καθώς και με τις πιο μακροπρόθεσμες επενδυτικές φιλοδοξίες σας.

Στην υπηρεσία Tailor Made Portfolio Management, κάθε στρατηγική είναι μοναδική, όπως άλλωστε και εσείς.