ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Τράπεζα Πειραιώς

Χτίζουμε μαζί σας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.                                        

 
 

Τι είπαν για εμάς

«Έχοντας συνεργαστεί επί δεκαετίες με αρκετά Private Banking ελληνικών και ξένων τραπεζών, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιμέλεια και την αμεσότητα που επιδεικνύετε. Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ τόσο συχνή επικοινωνία και τόσες προτάσεις για τη διαχείριση της περιουσίας μου».

«Η πρωτοβουλία του One-Stop-Shop που υιοθετήσατε, αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, από το καλύτερο Private Banking στην Ελλάδα».

«Σας ευχαριστώ για την επιμέλεια και την προσοχή με τις οποίες διαχειρίζεστε την περιουσία μου. Κατά την πρόσφατη συνάντησή μας, η δομή και το περιεχόμενο της παρουσίασης που μου κάνατε για τη διάρθρωση των επενδύσεών μου ήταν πραγματικά αρτιότατη».

«Μεγάλο εύρος πρόσβασης στις διεθνείς αγορές αμοιβαίων κεφαλαίων. Διαθέτει αμοιβαία κεφάλαια στα οποία δεν έχουν προσβασιμότητα άλλες τράπεζες. Μεγάλη διαφάνεια στις προτεινόμενες στρατηγικές εκ μέρους των στελεχών του Private Banking».

«Συνεχής ενημέρωση για επενδυτικά θέματα που προκύπτουν και συνεχής παρακολούθηση των επενδύσεων μου».

«Εξειδικευμένη πληροφόρηση αποκλειστικά για εμένα». «Ενημέρωση-Εμπιστοσύνη-Αμεσότητα ανταπόκρισης».

«Service υψηλού επιπέδου, πελατοκεντρικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη, εξαιρετική ομάδα αναλυτών με ορθή δομή και αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας».

«Οι άνθρωποι που με εξυπηρετούν γνωρίζουν τη δουλειά, ξέρουν άριστα το αντικείμενο».

«Παρακολουθούν στενά το χαρτοφυλάκιό μου και το αποτέλεσμα είναι θετικό ακόμα και σε δύσκολες χρονιές».