Εισερχόμενα Εμβάσματα

Έμβασμα σε ευρώ ή ξένο νόμισμα από το εξωτερικό & το εσωτερικό της χώρας. Μέσω της υπηρεσίας εισερχόμενων εμβασμάτων της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να λάβετε χρήματα στο λογαριασμό σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Επιλέξτε υψηλού επιπέδου ασφάλεια για την παραλαβή των χρημάτων και τη μεταφορά των προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων σας

Πλεονεκτήματα

  • Απλή διαδικασία
  • Μεταφορά κεφαλαίων με ασφάλεια μέσα από ένα τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα πληρωμών
  • Αυθημερόν πίστωση του λογαριασμού σας (εμβάσματα σε νόμισμα €, που έχουν παραληφθεί εντός του cut off time της Τράπεζας).
  • Δυνατότητα άμεσης και συνεχούς ενημέρωσης για τις πιστώσεις του λογαριασμού μέσω ειδοποιήσεων (alerts)
  • Υψηλή ασφάλεια στην παραλαβή χρημάτων και τη μεταφορά των προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων σας

Πώς μπορείτε να λάβετε έμβασμα στο λογαριασμό σας της Τράπεζας Πειραιώς

Μπορείτε να λάβετε χρήματα από όλες τις χώρες του κόσμου* με ασφάλεια, αρκεί να γνωστοποιήσετε στον αποστολέα του εμβάσματος τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και το Swift Code/Bic (PIRBGRAA) της Τράπεζας Πειραιώς.

Γιατί να κάνω χρήση της υπηρεσίας Εισερχομένων Εμβασμάτων

Εάν επιθυμείτε να έχετε συγκεντρωμένες τις εισπράξεις σας (πχ. παραλαβή ενοικίου ή διαφόρων άλλων εισπράξεων) και να μπορείτε να τις παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε να παραλαμβάνετε τα χρήματά σας με την υπηρεσία εισερχόμενων εμβασμάτων στον λογαριασμό που τηρείτε στην Τράπεζα Πειραιώς και να έχετε πρόσβαση στις κινήσεις του λογαριασμού σας μέσω της winbank web banking και mobile banking της Τράπεζας Πειραιώς.