Το Νέο mobile winbank app είναι εδώ!

Ήρθε το καινούργιο winbank app, που σχεδιάσαμε για εσάς και σας καλωσορίζουμε στο σύγχρονο κόσμο της ψηφιακής τραπεζικής!

Η νέα μας εφαρμογή “winbank app” είναι διαθέσιμη στο App Store και Google play Store και σας περιμένει να την κατεβάσετε.

Σας προσκαλούμε στο νέο ψηφιακό κόσμο που η winbank δημιούργησε για εσάς.


Κατεβάστε την εφαρμογή

  • winbank mobile app for iOS
  • winbank mobile app for android

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "winbank app" χρειάζεται να είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς και να είστε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία winbank.

Γνωρίστε τη νέα εφαρμογή “winbank app”

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε μία μοντέρνα, φιλική και εύχρηστη εφαρμογή “winbank app”, για να σας προσφέρει μία σύγχρονη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία.

Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, έχετε την συνοπτική εικόνα της σχέσης σας με την Τράπεζα Πειραιώς.

Εκεί θα βρείτε τις ενότητές μας, “η winbank σου προτείνει” και “οι ιστορίες μας”, αποκτώντας την εμπειρία του blog στο mobile app της winbank!

Σας ενημερώνουμε με ενδιαφέρουσες προτάσεις, ιδέες και άρθρα που περιέχουν σημαντικές πληροφορίες και αναβαθμίζουν την τραπεζική σας εμπειρία.

Οι καθημερινές σας συναλλαγές γίνονται ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες!

Με τη νέα εφαρμογή “winbank app”, μπορείτε πολύ γρήγορα να ξεκινήσετε την συναλλαγή σας, επιλέγοντας από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, την αντίστοιχη επιλογή «Συναλλαγή».

Κερδίζετε χρόνο, βρίσκοντας εύκολα μία συνηθισμένη καθημερινή σας συναλλαγή:

  • Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς (στον ίδιο, σε τρίτο, έμβασμα)
  • Μεταφορά χρημάτων σε κάρτες
  • Πληρωμή λογαριασμού με RF
  • Πληρωμή λογαριασμού με κωδικό
  • Πληρωμή πιστωτικών καρτών
  • IRIS online payments
  • Λεφτά στο Λεπτό

Συχνές ερωτήσεις

Πως να κάνετε το πρώτο login στην εφαρμογή;

Κατά την πρώτη είσοδο πληκτρολογείτε το Username & Password. Σε περίπτωση που μπαίνετε στη winbank για πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να αλλάξετε κωδικούς και να ορίσετε δικούς σας.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το quick login με PIN / δακτυλικό αποτύπωμα / Face ID στην εφαρμογή “winbank app”;

Αμέσως μετά την καταχώρηση του Username & Password, ορίζετε εσείς με ποιον τρόπο επιθυμείτε να μπαίνετε στο app, με αναγνώριση προσώπου, δακτυλικό αποτύπωμα ή 4ψήφιο ΡΙΝ. Εάν δεν ενεργοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου ή το δακτυλικό αποτύπωμα, θα σας ζητηθεί να ορίσετε ένα 4ψηφιο PIN.

Γιατί να κατεβάσω τη νέα εφαρμογή “winbank app”;

Η καινούργια εφαρμογή winbank app, είναι μοντέρνα, φιλική και εύχρηστη. Έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την εμπειρία σας στην ψηφιακό κόσμο της Τράπεζας Πειραιώς.
Σας προτρέπουμε, να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή winbank app, για να τη γνωρίσετε και να εξοικειωθείτε μαζί της!

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τα push notification για την έγκριση των συναλλαγών μου;

Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής για να λαμβάνετε αυτόματα το push notification και να επικυρώνετε τις συναλλαγές σας με quick login PIN, Face ID ή δακτυλικό αποτύπωμα. Επιλέγετε το εικονίδιο με τα αρχικά σας στο επάνω μέρος της οθόνης και μετά από τις ρυθμίσεις επιλέγετε on στην ένδειξη push notification.