Δόσεις και με τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Ο νέος εναλλακτικός και ευέλικτος τρόπος αποπληρωμής σε δόσεις με τη χρεωστική σου κάρτα, από την Τράπεζα Πειραιώς!

Πραγματοποίησε τις αγορές σου με τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε όποια επιχείρηση θες και επίλεξε έως 6 άτοκες δόσεις μέσω winbank.

Με τη «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις», εξασφαλίζεις τη ρευστότητα που επιθυμείς, προγραμματίζοντας τις πληρωμές σου σε δόσεις.

winbank
Συνδέσου στη winbank και μετάτρεψε τις συναλλαγές σου έως και σε 6 άτοκες δόσεις με την «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
Mάθε περισσότερα

Τώρα, η Τράπεζα Πειραιώς σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις σε δόσεις τις συναλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει με τη χρεωστική σου κάρτα, με το νέο τρόπο αποπληρωμής «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» που παρέχεται μέσω της winbank.

Χρησιμοποίησε τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε κάθε σου συναλλαγή, κάνε το αίτημά σου και αποπλήρωσε τη συναλλαγή σου έως και σε 6 άτοκες δόσεις, εύκολα και γρήγορα.

Η διαδικασία της μετατροπής των δόσεων γίνεται εύκολα, γρήγορα και online μέσω winbank web banking και winbank app.

Η «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 50€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.
Το κόστος μετατροπής κυμαίνεται από 4€-12€ και χρεώνεται στον κύριο συνδεδεμένο με την κάρτα σου λογαριασμό μετά την πίστωση του ποσού χρηματοδότησης.
Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσεις το αίτημα μετατροπής, θα ενημερωθείς για το κόστος μετατροπής.H διαδικασία για την αίτηση είναι απλή και πραγματοποιείται online μέσω winbank web banking και winbank app:

Συνδέεσαι στη winbank με τους κωδικούς σου και επιλέγεις:

  • «Κάρτες» στο κεντρικό μενού
  • «Χρεωστικές Κάρτες»
  • «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
  • Τη συναλλαγή που επιθυμείς να μετατρέψεις σε δόσεις από τις Διαθέσιμες συναλλαγές
  • Το πλήθος των δόσεων
  • Ακουλουθείς τα βήματα επιβεβαίωσης και ολοκλήρωσης