Εισερχόμενα Εμβάσματα

Λάβετε έμβασμα από το εξωτερικό και το εσωτερικό της χώρας, σε ευρώ ή ξένο νόμισμα, μέσω της υπηρεσίας εισερχομένων εμβασμάτων της Τράπεζας Πειραιώς. Συγκεντρώστε τις εισπράξεις σας από τους πελάτες, τους προμηθευτές σας και διάφορες οφειλές τρίτων, από οπουδήποτε στον κόσμο και επιλέξτε υψηλού επιπέδου ασφάλεια για την ηλεκτρονική παραλαβή των χρημάτων σας.

Πλεονεκτήματα

  • Απλή διαδικασία, χωρίς περιττές μετακινήσεις
  • Παραλαβή χρημάτων από όλο τον κόσμο
  • Παραλαβή κεφαλαίων με ασφάλεια μέσα από ένα τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα πληρωμών
  • Αυθημερόν πίστωση του λογαριασμού σας (εμβάσματα σε νόμισμα €, που έχουν παραληφθεί εντός του cut off time της Τράπεζας).
  • Δυνατότητα άμεσης και συνεχούς ενημέρωσης για τις πιστώσεις του λογαριασμού μέσω ειδοποιήσεων (alerts)
  • Υψηλή ασφάλεια στην παραλαβή χρημάτων και τη μεταφορά των προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων σας

Πώς μπορείτε να λάβετε έμβασμα στο λογαριασμό σας της Τράπεζας Πειραιώς

Μπορείτε να λάβετε χρήματα από όλες τις χώρες του κόσμου* με ασφάλεια, αρκεί να γνωστοποιήσετε στον αποστολέα του εμβάσματος τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και το Swift Code/Bic (PIRBGRAA) της Τράπεζας Πειραιώς.

Γιατί να κάνω χρήση της υπηρεσίας Εισερχομένων Εμβασμάτων

Εάν επιθυμείτε να έχετε συγκεντρωμένες τις εισπράξεις σας από συνεργάτες και διάφορους οφειλέτες σας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, να τις παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή, και να έχετε πλήρη και αναλυτική εικόνα των κινήσεων του λογαριασμού σας μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και mobile banking της Τράπεζας Πειραιώς, επιλέξτε την υπηρεσία εισερχομένων εμβασμάτων και τον λογαριασμό που τηρείτε στην Τράπεζα Πειραιώς, για να παραλαμβάνετε τα χρήματά σας και να διαχειρίζεστε τις εισπράξεις σας ηλεκτρονικά.