Αναπτύσσω το φαρμακείο μου

Εντοπίστε τις ευκαιρίες που είναι κατάλληλες για τα σχέδια ανάπτυξης και εξέλιξης του φαρμακείου σας και αποκτήστε πρόσβαση σε πηγές ρευστότητας για τη χρηματοδότησή τους.

Ελάτε να συζητήσουμε για τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία που ταιριάζουν στα σχέδιά σας και επωφεληθείτε από τις λύσεις που σας προτείνουμε.

 • Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS, για την κάλυψη επαναλαμβανόμενων αναγκών ρευστότητας έναντι μελλοντικών απαιτήσεων από πωλήσεις του φαρμακείου σας μέσω epay POS, με προνομιακούς όρους.
 • Σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία σε συνεργασία, με Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Φορείς, για την καθημερινή λειτουργία του φαρμακείου, την ανακαίνιση της επαγγελματικής στέγης, τον ψηφιακό μετασχηματισμό ή την πράσινη μετάβασή του.
 • Business E-loan
  Αποκτήστε τη ρευστότητα που χρειάζεται το φαρμακείο σας, online, οποιαδήποτε στιγμή και με ασφάλεια από οπουδήποτε, με το νέο προϊόν επιχειρηματικής χρηματοδότησης. Αποκτήστε Κεφάλαιο Κίνησης με προνομιακά χαρακτηριστικά, αποκλειστικά μέσω της winbank, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας.
 • «Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Στήριξης»
  Για τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί σε επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Αναπτυξιακός Νόμος.
 • Συμβουλευτική
  Χρήση του καινοτόμου Portal 360ο Funding για εύρεση δράσης σε επιδοτούμενα προγράμματα και εξυπηρέτηση μέσω του εξειδικευμένου συνεργάτη μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών
Το ΠΕΙΡΑΙΩΣ PHARMACY 360° είναι διαθέσιμο σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ως Φαρμακοποιοί.

Τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του ΠΕΙΡΑΙΩΣ PHARMACY 360° καθώς και ειδικές τιμολογήσεις, όπου αυτές υπάρχουν, δύναται να αναθεωρούνται κατά την κρίση της Τράπεζας.