Κάνω την επιχείρησή μου πιο ανταγωνιστική

Γίνετε Μέλος του yellow business, του νέου είδους καθημερινής επιβράβευσης για τις Μικρές Επιχειρήσεις και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες!

Με το yellow business της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζετε yellows και απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές από συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Αποκτήστε τη Business Debit ή Business Credit Card της Τράπεζας Πειραιώς, πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κερδίστε yellows με:

  • τις εταιρικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα
  • τα επιχειρηματικά δάνεια
  • το μισθοδοτικό πακέτο
  • την υπηρεσία winbank web & mobile banking και winbank business εφαρμογή.

Τα yellows που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα εξαργυρώνετε στους Συνεργάτες του Προγράμματος.

Τώρα, η επιχείρησή σου κερδίζει όπως δεν κέρδιζε ποτέ!

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος «Ψωνίζω στη γειτονιά»

Γίνετε μέλος του προγράμματοςΨωνίζω στη Γειτονιά’, ενός καινοτόμου προγράμματος που στηρίζει δυναμικά τις μικρές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία κάθε γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα. Και σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία δεν είμαστε μόνοι μας, σύμμαχό μας έχουμε την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Με τη συμμετοχή της επιχείρησής σας στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ γίνεστε μέλος μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας και απολαμβάνετε μια σειρά από προνόμια, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Οφέλη για την επιχείρησή σας

  • Προβολή της επιχείρησής σας στα προωθητικά μέσα του προγράμματος και στο psonizostigeitonia.gr.
  • Κάθε εβδομάδα, και μέχρι 31/12/2021, η επιχείρησή σας μπαίνει σε κλήρωση* για να κερδίσει €1.000 για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων της.
  • Επιπλέον, εάν συμμετέχετε στο yellow business, η επιχείρησή σας απολαμβάνει εκπτώσεις και προνόμια από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καθώς και τη δυνατότητα εξαργύρωσης yellows των πελατών σας από το POS της Τράπεζας Πειραιώς».

Όφελος για κάθε πελάτη σας

100 τυχερές συναλλαγές κληρώνονται κάθε εβδομάδα έως και 31/12/2021.
Κάθε εβδομάδα, οι καταναλωτές που κάνουν τις αγορές** τους με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όπως η δική σας, μπαίνουν σε κλήρωση* για να κερδίσουν την αξία της αγοράς τους, έως €30.

Για να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι η επιχείρησή σας συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ παραλαμβάνετε υλικά σήμανσης της επιχείρησής σας.

Σημείωση : Από το πρόγραμμα Ψωνίζω στη Γειτονιά εξαιρούνται καταλύματα και ξενοδοχεία
*Οι κληρώσεις αφορούν χρονικά διαστήματα πλήρους λειτουργίας της αγοράς.
**Ισχύει για αγορές σε POS της Τράπεζας Πειραιώς.

Το ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 360° είναι διαθέσιμο σε Ελεύθερους Επαγγελματίες και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με τζίρο έως 2,5 εκ € που πρόκειται να ενταχθούν σε δράσεις του ΕΣΠΑ 2014 - 2020